New issue today - can no longer send Yahoo mail

Discussion in 'iPhone Tips, Help and Troubleshooting' started by elistan, Aug 3, 2007.

  1. elistan macrumors 6502a

    Joined:
    Jun 30, 2007
    Location:
    Denver/Boulder, CO
    #1
    Well, this is a new one today.
    I can receive email just fine on my Yahoo and Gmail accounts.
    I can send email just fine on my Gmail account.

    However when I try to send email using my Yahoo account, I get nothing.
    The "Sending" status bar shows up, goes from empty to full, the network activity indicator thingy never displays, nothing goes into my Sent Items box, and no email ever shows up.

    The only thing different between today and previously when sending email worked was that I updated to 1.0.1. Anybody else who updated have any issue with sending email via Yahoo accounts? Is this a Yahoo issue and it's just a coincidence that I updated the phone? Or did the update mess up the Yahoo sendmail functionality somehow?
     
  2. robertatwb macrumors member

    robertatwb

    Joined:
    Jan 31, 2007
    Location:
    Los Angeles
    #2
    Same Problem


    Exact same issue. Anyone else?

    EDIT: Must have been some kind of lag somewhere. All the test messages I sent have all popped in right where they are supposed to be. About 7 minutes it seems. Weird.
     
  3. ronainsworth68 macrumors member

    Joined:
    Nov 8, 2007
    Location:
    Adairsville, Ga
    #3
    I had this issue in November. I was able to send email through yahoo for about a week after I bought my phone. Then it stopped, I ended up changing my primary email account and just send email from it. Is this an on going thing or has it been fixed now?
     
  4. elistan thread starter macrumors 6502a

    Joined:
    Jun 30, 2007
    Location:
    Denver/Boulder, CO
    #4
    It's working for me now - both WiFi and EDGE. In a different thread about the same issue, somebody said he got word from Yahoo that they changed something on their end.
     

Share This Page