New Mac keyboard - 10.4 only???

Discussion in 'Mac Accessories' started by potlatch, Sep 6, 2007.

  1. potlatch macrumors member

    Joined:
    Dec 5, 2006
    #1
    Is it true that this keyboard only works with OS X 10.4 and higher? I have a computer running 10.3, and need a replacement keyboard on account of some retard spilling tea all over it.
     
  2. BornAgainMac macrumors 603

    BornAgainMac

    Joined:
    Feb 4, 2004
    Location:
    Florida Resident
    #2
    It should work with 10.5 too. It probably will work with 10.3 but perhaps not use any of the special buttons.
     
  3. potlatch thread starter macrumors member

    Joined:
    Dec 5, 2006
    #3
    That's a bit rubbish for people who buy it on account of needing it to eject the disk drive etc!

    Can anyone confirm this is true?
     
  4. CortexRock macrumors 6502

    Joined:
    Dec 3, 2006
    Location:
    Canterbury, England
    #4
    It requires 10.4.10 to use the new keyboard functions - when I first got the wired keyboard, the 'old' buttons did what they were supposed to do.

    Can't see any reason why it wouldn't work as a keyboard on an older OS version, but I can't say for sure.
     
  5. BornAgainMac macrumors 603

    BornAgainMac

    Joined:
    Feb 4, 2004
    Location:
    Florida Resident
    #5
    For example, the Expose button won't mean anything to Panther. I think that is what they mean. I have no problem using Apple keyboards on Gateways or Dells running Windows.
     
  6. _bnkr612 macrumors 6502a

    _bnkr612

    Joined:
    Mar 8, 2004
    #6
    FYI, Expose was introduced in Panther.

    Cheers.

    Edit: Reread your comment, I get ya now.
     

Share This Page