New macbook pro ram

Discussion in 'MacBook Pro' started by buzzfgo, Oct 16, 2008.

  1. buzzfgo macrumors member

    buzzfgo

    Joined:
    Sep 9, 2004
    Location:
    Up State NY
    #1
    Can I use the pc2-5300 ram that came out of my older macbook pro in the new one? The front side buss is faster in the new one.
     
  2. Skyldig macrumors regular

    Joined:
    Feb 1, 2008
    #2
    Nope. The new one uses ddr3 ram, and the sockel is different. (204-pin?) Sorry :(
     
  3. buzzfgo thread starter macrumors member

    buzzfgo

    Joined:
    Sep 9, 2004
    Location:
    Up State NY
    #3
    damn.. well I guess that's good news and bad... good that it's faster.. bad cause now I have 4 gigs of ram with nothing to put them in... poor rams.....
     
  4. aleksandra. macrumors 6502a

    Joined:
    Sep 13, 2008
    Location:
    Warsaw, Poland
    #4
    Many people here say they're going to buy an old model, either MBP or MB. I'm sure it won't be hard to sell, and then there's always ebay.
     
  5. TheCakeIsALie macrumors regular

    Joined:
    Oct 14, 2008
    #5
    Check out the official MacBook Pro Late 2008 User Manual here (look at page 42). It says it uses 200-pin DDR3 PC3-8500, but doesn't say whether it takes DDR2 or not.
     
  6. buzzfgo thread starter macrumors member

    buzzfgo

    Joined:
    Sep 9, 2004
    Location:
    Up State NY

Share This Page