New MBP, new Boot camp, speakers and audio not working.

Discussion in 'Windows, Linux & Others on the Mac' started by chaoticprout, Jun 14, 2007.

  1. chaoticprout macrumors member

    Joined:
    Jun 5, 2007
    #1
    Hey guys, I used the boot camp driver cd for drivers and everything else works, but my sound doesnt. On top of that, I installed the drivers from the realtek website, that isnt working either. Any idea, I need sound on boot camp. Thanks.
     
  2. chaoticprout thread starter macrumors member

    Joined:
    Jun 5, 2007
  3. rbennett5 macrumors newbie

    Joined:
    Jun 14, 2007
    #3
    Silly question: Did you use bootcamp 1.3? Did you try burning another driver cd? I've put it on a dozen MBP's lately and it always works fine.
     
  4. chaoticprout thread starter macrumors member

    Joined:
    Jun 5, 2007
    #4
    I did do it on bootcamp 1.3, but i guess ill reinstall, and reburn it.
     
  5. Eidorian macrumors Penryn

    Eidorian

    Joined:
    Mar 23, 2005
    Location:
    Indianapolis
  6. chaoticprout thread starter macrumors member

    Joined:
    Jun 5, 2007
  7. jeremy.king macrumors 603

    jeremy.king

    Joined:
    Jul 23, 2002
    Location:
    Fuquay Varina, NC
  8. chaoticprout thread starter macrumors member

    Joined:
    Jun 5, 2007
    #8
    for sounds and video game controllers everything is ok except for aztech 2320 compatible pnp audio(wdm) and then system devices only thing that has an exclamation is PCI device, and then the iSight isnt workiong. Any idea?
     
  9. chaoticprout thread starter macrumors member

    Joined:
    Jun 5, 2007
    #9
    ok so i doubleclicked the pci device and hit update drivers and it said "high definition audio" found and then it said new hardware is ready to use, but still no sound. Damnit.
     
  10. chaoticprout thread starter macrumors member

    Joined:
    Jun 5, 2007

Share This Page