New RAM installed

Discussion in 'MacBook Pro' started by klymr, Oct 1, 2007.

  1. klymr macrumors 65816

    Joined:
    May 16, 2007
    Location:
    Utah
    #1
    I got my OCZ RAM today and just put it in. It is all showing up fine and haven't had any problems yet. I opened Final Cut and did a little render, no problems there. As far as I can tell, it's working good. Is there a way to test it? I'm pretty new as to how to test this stuff. Thanks!
     
  2. webgoat macrumors 6502a

    webgoat

    Joined:
    Sep 20, 2007
    Location:
    Austin, TX
  3. klymr thread starter macrumors 65816

    Joined:
    May 16, 2007
    Location:
    Utah
    #3
    Where is this "memtest" found? Sorry if I sound like a noob. It's cause I am when it comes to this.


    Also, my OS-X boot time is at about 1/4th the speed it was before. That is GREATLY increased. However, it took about 2-3 times longer to load Photoshop, Illustrator, InDesign, etc. An reason for that?
     
  4. webgoat macrumors 6502a

    webgoat

    Joined:
    Sep 20, 2007
    Location:
    Austin, TX
    #4
    http://www.memtestosx.org/

    its costs $1.39 because of distribution costs or something like that... i'm sure if you use your imagination you can find the download somewhere for free
     
  5. klymr thread starter macrumors 65816

    Joined:
    May 16, 2007
    Location:
    Utah
    #5
    Gotcha. ;) Thanks!

    So, does anyone have a better imagination than I do? I am cheap and don't want to throw down $1.39.
     
  6. CanadaRAM macrumors G5

    CanadaRAM

    Joined:
    Oct 11, 2004
    Location:
    On the Left Coast - Victoria BC Canada
    #6
  7. klymr thread starter macrumors 65816

    Joined:
    May 16, 2007
    Location:
    Utah
    #7
    How long does it take to run Rember? I started it, and 15-20 later it was still not done. The fans were running pretty fast, so I checked out iStat and that said it was running at 259°F. I restarted it a few times and it would run ok until it hit a certain part (can't remember what it said) and then it would freeze there. Any ideas?
     
  8. klymr thread starter macrumors 65816

    Joined:
    May 16, 2007
    Location:
    Utah
    #8
    Well, I ran the AHT and it all turned out fine there. It took just over an hour to complete. Should I try Rember again? Should it also take that long? Anyone? Thanks.
     

Share This Page