New User; can't use my wifi

Discussion in 'iPhone Tips, Help and Troubleshooting' started by Edwin001, Oct 1, 2012.

  1. Edwin001 macrumors member

    Joined:
    Sep 23, 2012
    #1
    Okie so i finally got my iphone 5 today and what i noticed is that i can't use my wifi. i try to logg in to twitter, apple store and it wont let me unless i turn my LTE on. does this also effect text messages cause if i have the wifi on i wont get any messages!
     
  2. willmtaylor, Oct 1, 2012
    Last edited by a moderator: Oct 1, 2012

    willmtaylor macrumors G3

    willmtaylor

    Joined:
    Oct 31, 2009
    Location:
    A Natural State
    #2
    You might garner more help if you were more specific with your problem, what you have/haven't tried to fix it, etc.
     
  3. Edwin001, Oct 1, 2012
    Last edited by a moderator: Oct 1, 2012

    Edwin001 thread starter macrumors member

    Joined:
    Sep 23, 2012
    #3
    well my problem is that i can't use my wifi. For example i try to use the app store and it says no server found while i have my wifi on, but once i turn it off and turn on my LTE the app store works. i don't really know how to fix it that is why i posted my problem here. i have only tried to turn on and off my phone
     
  4. unknownbeing macrumors 6502

    Joined:
    Sep 18, 2012
    Location:
    New York
    #4
    Did you connect to your network?
     
  5. Edwin001 thread starter macrumors member

    Joined:
    Sep 23, 2012
    #5
    how you do that? with my ipod it would just ask me to enter a password on my iphone it dont ask me for one!
     
  6. Edwin001 thread starter macrumors member

    Joined:
    Sep 23, 2012

Share This Page