Newly Activated iP4: texting doesn't work

Discussion in 'iPhone' started by bakertime, Jul 20, 2010.

  1. bakertime macrumors newbie

    Joined:
    Jul 13, 2010
    #1
    Just got my iPhone 4 this afternoon and I love it...everything is working well except that I am not sending or receiving texts. The phone SAYS they sent (no error message or anything) but no one is getting them. I tried to send myself one from a different phone and I didn't receive it either.

    I activated around 1:30 this afternoon...is this something that will fix itself with time or is there a way to get this working again?

    Thanks!
     
  2. tritonj macrumors 6502a

    Joined:
    Jun 12, 2008
  3. kmpoboy2 macrumors 6502

    kmpoboy2

    Joined:
    Jul 10, 2010
    Location:
    Alabama
    #3
    Did U ported the number from another provider?, if yes wait a litter longer and try again if not you should call AT&T.
     
  4. bakertime thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Jul 13, 2010
  5. josielinnea macrumors regular

    josielinnea

    Joined:
    Dec 15, 2007
    Location:
    Stockholm
  6. bowlerman625 macrumors 68020

    bowlerman625

    Joined:
    Jun 17, 2009
    Location:
    Chicago, IL area
  7. JayLenochiniMac macrumors G5

    Joined:
    Nov 7, 2007
    Location:
    New Sanfrakota
    #7
    Wirelessly posted (Mozilla/5.0 (iPhone; U; CPU iPhone OS 4_0 like Mac OS X; en-us) AppleWebKit/532.9 (KHTML, like Gecko) Version/4.0.5 Mobile/8A293 Safari/6531.22.7)

    Some delay is perfectly normal when porting numbers but not when upgrading. Call AT&T.
     
  8. bakertime thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Jul 13, 2010
    #8
    Called and my messaging plan didn't transfer correctly from my old BB Bold, so once it was switched to the iPhone messaging plan all has been well.

    Thanks guys!
     

Share This Page