Nike+ wont sync with iphone 3GS (3G S)

Discussion in 'iPhone' started by lellis2k, Jul 3, 2009.

  1. lellis2k macrumors 6502

    lellis2k

    Joined:
    Oct 2, 2007
    Location:
    Sheffield, UK
    #1
    Hi Guys,

    I've got a 16gb 3GS and have just bought a new Nike+ sensor from ebay (model A1193).

    When I follow the instructions to link it i hear "Walk around to activate your sensor" and see the pulsing blue searching logo, but nothing happens.

    I've tried resetting my network settings, rebooting my phone, doing a hard reset (sleep+home button) but nothing seems to work.

    I've also put the sensor to sleep (by holding the button in for 3 seconds) then waking it up (by pressing the button once.)

    Any Ideas?
     
  2. EatMyApple macrumors 6502

    Joined:
    Dec 2, 2008
  3. mackmgg macrumors 65816

    mackmgg

    Joined:
    Nov 2, 2007
    #3
    Try it with another iPod/iPhone if you can. If you can't, or it doesn't work I'd try to return it as it probably has a dead battery.
     
  4. sportsfanMAW macrumors regular

    Joined:
    Dec 27, 2006
    #4
    How much did you pay for it on ebay? They're only $20 in the store..
     
  5. applehappy macrumors regular

    Joined:
    Jun 22, 2007
    #5
    I agree, ebay might not be the way to go for these. Sounds like you got a dead one.

    When you activate the shoe sensor you have to bang your foot down a bit, it should pick it up right away.
     
  6. Woz Beard macrumors regular

    Woz Beard

    Joined:
    Aug 7, 2008
    Location:
    USA
    #6
    Make sure you link the sensor by accessing it through Settings - Nike+ - Sensor. Do not attempt to link it by using the Nike+ application first. Once it's linked, open the Nike+ application and the sensor will be linked this time around.

    Let me know if that works.
     

Share This Page