nMP keeps ejecting TB devices

Discussion in 'Mac Pro' started by chfilm, Feb 18, 2014.

  1. chfilm, Feb 18, 2014
    Last edited: Feb 18, 2014

    chfilm macrumors 65816

    chfilm

    Joined:
    Nov 15, 2012
    Location:
    Germany
    #1
    Hi,

    my little Darth finally arrived today Hooorrayyy :)

    It keeps ejecting my Pegasus R6 without any reason in a minutely frequency without any reason or without me touching it..
    I did change cables, I tried daisy chaining or not daisy chaining. No change... any ideas?
     
  2. thomasfalke macrumors member

    Joined:
    Dec 31, 2013
    #2
    I also have problems with TB2. My Lacie Raid monitor doesn't recognise the Lacie 5big. I contacted Lacie and they are aware of the problem and trying to fix it.
     
  3. Sinx2oic macrumors regular

    Sinx2oic

    Joined:
    Mar 26, 2009
    #3
    That's annoying after all your waiting, guessing you tried different thunderbolt ports. Can't think of anything else, hope you fix it. :eek:
     
  4. Riverrun macrumors regular

    Joined:
    Jul 11, 2007
    Location:
    ~
    #4
    Firmware update

    I don't have a nMacPro or an R6 but looking at your post it occurred to me that there might be a firmware update that would fix your problem.
    Have you installed all the Software Updates from Apple?
    Have you looked on the Pegasus site to see if there is a firmware update there?
     
  5. chfilm thread starter macrumors 65816

    chfilm

    Joined:
    Nov 15, 2012
    Location:
    Germany
    #5
    Yea I thought a firmware update would help but there wasn't any..

    it hasn't ejected it in an hour now though... strange.. let's hope it stays that way! The machine flies!

    It does an after effects render in 13 minutes that took 24 on a maxed out late 2012 imac! :cool:
     
  6. mintakax macrumors regular

    Joined:
    Dec 19, 2013
    #6
    Same here, Lacie raid monitor doesn't recognize my 2Big.
     

Share This Page