No 3G after a day with 3.0

Discussion in 'iPhone' started by Hardcoredan52, Jun 18, 2009.

  1. Hardcoredan52 macrumors regular

    Joined:
    Mar 2, 2008
    #1
    So I updated yesterday with everyone else and had no problems with connecting to cellular networks. Now today I have no 3G. The bars come up when I switch my iphone 3G to 3G but the symbol doesn't appear. So when I try and open anything requiring a internet connect no dice. But edge works just fine.. I have no clue what happened. Any help would be great. I reset the network settings, the phone settings, and tried a restore but no fixes. The only thing I hadn't tried is a full phone reset. Takes like 2 hours to do.. hopefully someone can help, so I don'r have to endure that.
     
  2. Sphyrna macrumors regular

    Joined:
    Jul 9, 2008
    #2
    I'm having the same issue. I just got off the phone with Apple and he reported several other people have called in about it. They believe it's a problem with AT&T's network. So just have to wait for them to get their act together. Does anyone with AT&T have 3G right now?
     
  3. waterskier2007 macrumors 68000

    waterskier2007

    Joined:
    Jun 19, 2007
    Location:
    White Lake, MI
    #3
    i have had a full signal since upgrading to 3.0 last week
     
  4. Double Down macrumors newbie

    Joined:
    Jul 15, 2008
    #4
    I am on the west coast of Florida and am having the exact same issue. No 3G indicator (although good signal strength) and non data available.
     
  5. rabelais macrumors newbie

    Joined:
    Feb 24, 2008
    #5
    Wirelessly posted (Mozilla/5.0 (iPhone; U; CPU iPhone OS 3_0 like Mac OS X; en-us) AppleWebKit/528.18 (KHTML, like Gecko) Version/4.0 Mobile/7A341 Safari/528.16)

    Lakeland, FL. No 3G after 3.0 on 3G phone.
     
  6. JustinP81 macrumors 6502

    Joined:
    Jun 13, 2007
    Location:
    Celebration, FL
    #6
    I'm live in downtown Tampa, and I don't even had any Edge coverage!

    I work about 18 miles away, just outside of Brandon, Florida, and Edge keeps coming in and out.

    No 3G at all since last night.
     
  7. Hardcoredan52 thread starter macrumors regular

    Joined:
    Mar 2, 2008
    #7
    Yea I live in Tampa/Brandon too.. and I had no problem til today...:(
     
  8. Gix1k macrumors 68030

    Gix1k

    Joined:
    Jun 16, 2008
  9. fleshman03 macrumors 68000

    fleshman03

    Joined:
    May 27, 2008
    Location:
    Sioux City, IA
    #9
    Tampa, huh? I'm right north of Fowler!

    No 3g network. Sometimes edge.
     
  10. slippery-pete macrumors 65816

    slippery-pete

    Joined:
    Jun 23, 2007
    #10

    Same issue here. Talked to a friend at work who didn't update to 3.0 yet and they are having the same issue. Must be an issue with AT&T
     
  11. slippery-pete macrumors 65816

    slippery-pete

    Joined:
    Jun 23, 2007
    #11
    Same here, I am in South Tampa and have no 3G
     
  12. JustinP81 macrumors 6502

    Joined:
    Jun 13, 2007
    Location:
    Celebration, FL
    #12
    Hyde Park for me!

    (Or, at the moment, Valrico)
     
  13. rabelais macrumors newbie

    Joined:
    Feb 24, 2008
    #13
    Wirelessly posted (Mozilla/5.0 (iPhone; U; CPU iPhone OS 3_0 like Mac OS X; en-us) AppleWebKit/528.18 (KHTML, like Gecko) Version/4.0 Mobile/7A341 Safari/528.16)

    My AT&T notebook cellular USB will not connect
     
  14. Hardcoredan52 thread starter macrumors regular

    Joined:
    Mar 2, 2008
    #14
    Date:
    June 18, 2009
    Time:
    9:31 AM
    From:
    A message from AT&T
    Subject:
    Network Service Issue

    Important Service Message: Due to a network service issue, some customers in your area are having difficulty making or receiving calls. Our technicians are working to resolve this issue as quickly as possible, and we apologize for any inconvenience.

    Straight from My Account on AT&T
    They seriously need to get there **** together....
     
  15. Sphyrna macrumors regular

    Joined:
    Jul 9, 2008
    #15
    3G is back up and running for me in Pittsburgh now. I had emailed a buddy and he mentioned that some people where he works that have Blackberrys were having the same issue. So it seems it was their network.
     
  16. nixtacy8 macrumors newbie

    Joined:
    Apr 25, 2008
    #16
    Same problem here! I live in St. Pete and work in Tampa. Haven't had 3G since I updated to 3.0. WTF?
     
  17. Hansfutz macrumors newbie

    Joined:
    Jun 18, 2009
    #17
    Same in Clearwater

    In Clearwater. Updated to 3.0 this morning. no 3G, intermittent Edge.

    Ticked off.
     
  18. t0mat0 macrumors 603

    t0mat0

    Joined:
    Aug 29, 2006
    Location:
    Home
    #18
    Might just be co-incidence - that AT&T/ your carrier is doing improvements up to and after the iPhone 3GS release.
     
  19. TeeJayEm macrumors regular

    Joined:
    Mar 28, 2008
    #19

    Down for me too. At least from lakeland to tampa. When i called AT&T they blamed it on apple so i don't know what's going on.

    (here's my post) http://forums.macrumors.com/showthread.php?t=724445
     
  20. Hardcoredan52 thread starter macrumors regular

    Joined:
    Mar 2, 2008
    #20
    Wirelessly posted (Mozilla/5.0 (iPhone; U; CPU iPhone OS 3_0 like Mac OS X; en-us) AppleWebKit/528.18 (KHTML, like Gecko) Version/4.0 Mobile/7A341 Safari/528.16)

    Well 3G is back up for me.. Pretty quick too... It might just be me using edge for a while tho... Thanks for all the comments.. Hope it's coming back for everyone
     
  21. JustinP81 macrumors 6502

    Joined:
    Jun 13, 2007
    Location:
    Celebration, FL
    #21
    Mine too. I would imagine the whole area is back up and running now.
     
  22. fleshman03 macrumors 68000

    fleshman03

    Joined:
    May 27, 2008
    Location:
    Sioux City, IA
  23. Wicked1 macrumors 68040

    Wicked1

    Joined:
    Apr 13, 2009
    Location:
    New Jersey
    #23
    New 16GB White 3G and I just installed 3.0 yesterday, however I am not totally impressed with all of the updates it did take a little while to get it downloaded, installed and sync'd back to normal.

    I think it was more the Registration servers then anything else, I lost 2 songs and a few Free apps, but all fixed now, just seems slower accessing certain things, but there are some improvements.

    I get the new 3GS tomorrow, so I will see where all the Hype is, if the phone doesn't live up to my expectations from everything I have seen and read, I may just go back to a 3G with an 8GB version for $99 bucks bc that is too good of a deal to pass up, but if Best Buy tries to charge me a restocking fee, I will jut cancel my plan and return the phone, pay $30 and be done with AT&T and the iPhone.

    We will see tomorrow how everything goes.:rolleyes:
     
  24. Double Down macrumors newbie

    Joined:
    Jul 15, 2008
    #24
    Palm Harbor, FL
    3G back up and running
    1:00 pm
     

Share This Page