No 3g in Boston?

Discussion in 'iPhone' started by actorkid, Sep 30, 2009.

  1. actorkid macrumors 6502

    Joined:
    Feb 26, 2008
    #1
    Is anybody else in Boston not getting any 3g service? Mines been out all day. I've never lost 3g here before
     
  2. crackbookpro macrumors 65816

    crackbookpro

    Joined:
    Feb 25, 2009
    Location:
    Om nom nom nom
    #2
    Was up there the other weekend - 3G worked well all throughout the city.

    I was quite impressed...
     
  3. maflynn Moderator

    maflynn

    Staff Member

    Joined:
    May 3, 2009
    Location:
    Boston
    #3
    I work in Boston, commute into the city and typically walk around the city from time to time and I can easily say that I've never once lost 3G coverage. In fact 3G coverage is excellent in the city, I even get a few bars in the subway - at least on a few stops in the subway.
     
  4. animal25 macrumors newbie

    Joined:
    Sep 30, 2009
    #4
    No 3g for me

    I havent had 3g since yesterday - but I just looked at my coworkers phone - he's got 3g -- WTF
     
  5. Kadman macrumors 65816

    Kadman

    Joined:
    Sep 22, 2007
    #5
    I'm guessing you have 3.1. This was one of the new "features" for some. I've fortunately only had it once since the upgrade but some others have it on a regular basis. :eek:
     
  6. kicko macrumors 65816

    Joined:
    Aug 26, 2008
    #6
    I'm in boston and i'm ok.

    Is it on EDGE? or is it blank?

    what happens when you put it on airplane mode and then off again?

    Your sure 3G is enabled?
     
  7. Megalobyte macrumors 6502a

    Joined:
    Dec 30, 2007
    Location:
    Florida
    #7
    I'm in FL, I usually have decent 3g, but it's been very iffy today, I wonder if it's related.
     
  8. actorkid thread starter macrumors 6502

    Joined:
    Feb 26, 2008
    #8
    yes, that's my point. I've been up in Boston for school for two years now, and I've never not had full 3g service. But yesterday my 3g just disappeared and im getting shoddy EDGE service at best.

    The problem still hasn't been solved today. Anyone else in Boston having problems RIGHT NOW?
     
  9. QCassidy352 macrumors G3

    QCassidy352

    Joined:
    Mar 20, 2003
    Location:
    Bay Area
    #9
    I haven't seen any change whatsoever in 3G service in Boston today or recently.
     
  10. CylonGlitch macrumors 68030

    CylonGlitch

    Joined:
    Jul 7, 2009
    Location:
    SoCal
    #10
    Sounds like the same thing going on here in south orange county, CA. Some areas are more effected then others. What is worse is the phones appear to be on the 3G network but then randomly drop off or fail to transfer any data. Really frustrating right now. For now, I'm back on the edge and it seems to be running just fine.
     
  11. davelanger macrumors 6502a

    Joined:
    Mar 25, 2009
    #11

    Like another poster said, put it in airplane mode, then back to normal, and see if that pops into 3g mode. The only place in MA I have never gotten 3g is at the wrentham outlets.
     
  12. Ambrose Chapel macrumors 65816

    Ambrose Chapel

    Joined:
    Jul 24, 2002
    Location:
    Massachusetts
    #12
    i too noticed this a few days ago - can't remember if it was the date that the OP posted but it may have been. it was only for 1 day though, suddenly i was getting Edge just outside of davis sq where i always had gotten 3G. but after that one day it's been back to normal. i hadn't noticed what i was getting downtown at work...probably was 3G, i'm sure i would've noticed had the E been there.

    anyway, it's been fine since...actorkid, still having problems?
     
  13. getatkyill macrumors regular

    Joined:
    Oct 10, 2008
    Location:
    Taunton, MA
    #13
    I don't know but I'm using version 3.1 on my iPhone 3GS. I'm always in Boston and work in the area with 3G coverage always & full bars.

    Even, on the south shore I constantly have 3G..haven't seen the "Edge" symbol in a while now.
     
  14. actorkid thread starter macrumors 6502

    Joined:
    Feb 26, 2008
    #14
    woke up this morning and it was all fixed.

    Thank you guys!
     
  15. crackbookpro macrumors 65816

    crackbookpro

    Joined:
    Feb 25, 2009
    Location:
    Om nom nom nom
    #15
    What was the exact issue? You talk to AT&T?
     
  16. kicko macrumors 65816

    Joined:
    Aug 26, 2008
    #16
    could be all sorts of thing, in my home area i usually get good 3g, but one friday night it was "dead". I called at&t and they said it was an outage and they would have someone look into it. The next day i called back to see if it was fixed because my 3g was still dead, they had no idea of any prior outage but would look into it (again??) She said that its not recorded if there was an outage the day before, only if there was one currently. strange was to keep track i thought.

    Now my 3g is 3-4 bars in my house, most of the time, sometimes less, but its not like the 4-5 i always had. At least it works!
     
  17. m0no macrumors regular

    Joined:
    Jan 8, 2009
  18. kicko macrumors 65816

    Joined:
    Aug 26, 2008
    #18
    c'mon dude! that should be a different thread. :)
     

Share This Page