no airport in 64bit snow leopard.

Discussion in 'Mac OS X Server, Xserve, and Networking' started by MRU, Jan 6, 2010.

  1. MRU macrumors demi-god

    MRU

    Joined:
    Aug 23, 2005
    Location:
    Other
    #1
    Can anyone profer advice please.

    Mac Pro 8 core 2.8ghz early 2008

    Aiport not recognized in Snow Leopard 64 bit mode ? Very strange. I've reset PRAM but to no avail, and can't find many threads with similar, so I'm hoping this finds someone who has a solution.
     
  2. MRU thread starter macrumors demi-god

    MRU

    Joined:
    Aug 23, 2005
    Location:
    Other
    #2
    77 views and no solution or anyone with similar :(

    Guess i'll have to stick to 32bit Snow Leopard if I want to keep my Airport Extreme :eek:


    Strangely it works without issue in 'Windows 7 64bit'....
     
  3. Ravernomina macrumors member

    Joined:
    Nov 15, 2009
    #3
    Hmmm... you most likly do not have the 64bit drivers.... Quite Odd. Looks on apples website or call Applecare to find ware they are. Also try installing the Airport extream software. Might fix ur problem
     
  4. MRU thread starter macrumors demi-god

    MRU

    Joined:
    Aug 23, 2005
    Location:
    Other
  5. MRU thread starter macrumors demi-god

    MRU

    Joined:
    Aug 23, 2005
    Location:
    Other
    #5
    Update...

    Nope sorry it did not resolve. Noticed I was still running in the 32bit kernell. Rebooted to 64bit and still get the error "no airport installed."
     

Share This Page