No APN on TMO after 4.0

Discussion in 'Jailbreaks and iOS Hacks' started by CC424, Jun 23, 2010.

  1. CC424 macrumors regular

    Joined:
    Mar 8, 2009
    #1
    Has anyone found a fix for this? I can't get anything..internet or mms.

    Please help!
     
  2. Imsuperjp macrumors 6502

    Joined:
    Apr 9, 2010
  3. iMrNiceGuy0023 macrumors 68000

    Joined:
    Jun 5, 2009
    #4
    I'm having the same issue too. Did they rearrange the menu?? I can't find where to enter the settings for tmobile
     
  4. Imsuperjp macrumors 6502

    Joined:
    Apr 9, 2010
    #5
    Do you have the tmobile us carrier bundle installed?
     
  5. rgarjr macrumors 603

    rgarjr

    Joined:
    Apr 2, 2009
    Location:
    Southern California
    #6
    The settings are there.

    General>Network>Cellular Data Network
     
  6. iMrNiceGuy0023 macrumors 68000

    Joined:
    Jun 5, 2009
    #7
    is that the Legacy thing from Cydia?? If so yes


    Cellular Data Network isnt on my screen

    I have a 3G btw
     
  7. Imsuperjp macrumors 6502

    Joined:
    Apr 9, 2010
    #8
    Uninstall the legacy thing and reboot your phone
     
  8. CC424 thread starter macrumors regular

    Joined:
    Mar 8, 2009
    #9
    I have a 3g and can see the celluar data option to turn it on and off...there is no where to key the apn settings this is a known issue and i was just looking for a solution.
     
  9. Imsuperjp macrumors 6502

    Joined:
    Apr 9, 2010
    #10
    i had the same problem and uninstalled the legacy package thing and the option was there again after a reboot
     
  10. theKitch macrumors member

    Joined:
    Jun 11, 2009
    #11
    OK, so are you somehow getting tethering to work via the built in mechanism somehow? I don't have any of these options. Is there something from Cydia that I need to install? I just have a 3GS + pwnagetool jailbreak. Thanks!
     
  11. CC424 thread starter macrumors regular

    Joined:
    Mar 8, 2009
    #12
    I still have no clue of what the legacy is and how to delete it..please help!
     
  12. Applejuiced macrumors Westmere

    Applejuiced

    Joined:
    Apr 16, 2008
    Location:
    At the iPhone hacks section.
    #13
    Go to cydia/manage/packages and see if you got the legacy T-Mobile package installed.
    If you do remove it and try again.
     
  13. CC424 thread starter macrumors regular

    Joined:
    Mar 8, 2009
    #14
    I don't have legacy installed. I guess I'm just screwed!
     
  14. Applejuiced macrumors Westmere

    Applejuiced

    Joined:
    Apr 16, 2008
    Location:
    At the iPhone hacks section.
    #15
    Very weird, I unlocked an iphone yesterday to be used on tmobile and the APN settings were there once I had a tmobile simcard inside the phone.
    You got yours in there and everything else is working with the tmobile sim right?
     
  15. CC424 thread starter macrumors regular

    Joined:
    Mar 8, 2009
    #16
    Yes everything else is good! I've tried reseting the network, the phone, restoring the phone and rejailbreaking and still no luck!
     
  16. Imsuperjp macrumors 6502

    Joined:
    Apr 9, 2010
    #17
    Are you restoring from a back up or clean install?
     
  17. CC424 thread starter macrumors regular

    Joined:
    Mar 8, 2009
    #18
    I'm doing a clean install..can i downgrade to 3.1.3?
     
  18. Imsuperjp macrumors 6502

    Joined:
    Apr 9, 2010
  19. cdfarrar macrumors newbie

    cdfarrar

    Joined:
    Jan 4, 2010
    Location:
    Washington, DC
    #20
    I have a factory unlocked 3Gs that is running 4.0 and is JB. During the process lost all the apn settings but Easy to type in;
    Cellular Data APN: wap.voicestream.com
    Username-blank
    Password- blank
    MMS APN: wap.voicestream.com
    Username- blank
    password- blank
    MMSC: 216.155.174.84/servlets/mms
    MMS Proxy: 216.155.165.50:8080
    MMS Max Message Size: 9999999
    MMS UA Prof URL: http://www.apple.com/mms/uaprof.rdf

    Hope this helps......
     
  20. XDItsMe macrumors newbie

    Joined:
    Aug 26, 2009
    #21
    Using these settings helped me send pictures, but not receive them. (I asked a friend to send a picture message (which I never received) and I also tried sending a picture to myself which was sent successfully but not received. Yes I did reboot each time I changed the settings. Yes I do not have legacy or the sinful iphone mms settings installed, in fact I don't think you'll be able to access your data settings with those installed.
     

Share This Page