Resolved No Cydia after 5.01 jb w/ redsn0w 0.9.10b4

DirtySocks85

macrumors 65816
Original poster
Mar 12, 2009
1,429
70
Wichita, KS
So I've been humming along just peachy with a tethered jailbreak for 5.0 on my iPhone 4, but decided that the untethered would be nice and I better get on it before the signing window for 5.01 closes. So I updated to 5.01 this morning and ran the latest version of redsn0w (0.9.10b4) to jailbreak it untethered. The iPhone boots up and... no Cydia.

I've ran redsn0w twice and still can't get Cydia to show up on the device. Thinking that maybe I just was having trouble finding the icon I tried to do a spotlight search for it... nothing.

Any help would be very much appreciated. My iPhone feels very sad in its current unjailbroken state.
 
Last edited:

DirtySocks85

macrumors 65816
Original poster
Mar 12, 2009
1,429
70
Wichita, KS
Fixed it. Somehow...

I kept messing with spotlight and eventually I got it to show up there and launch. TBH I have no idea what went wrong. I'm sure it's something stupid that I did. :eek:
 
Comment

nepalisherpa

macrumors 68020
Aug 15, 2011
2,134
1,064
USA
Fixed it. Somehow...

I kept messing with spotlight and eventually I got it to show up there and launch. TBH I have no idea what went wrong. I'm sure it's something stupid that I did. :eek:
LOL...very weird! Maybe it just needed to re-spring!
 
Comment

DirtySocks85

macrumors 65816
Original poster
Mar 12, 2009
1,429
70
Wichita, KS
Is it anywhere else other than Spotlight search?
I couldn't find it anywhere but a spotlight search, but as soon as I launched it and updated to the latest version of Cydia it showed up where it had been before on 5.0. My best guess is that this may have happened because of ScrollingBoard being installed before the update, but that's just a guess.
 
Comment

Similar threads

Register on MacRumors! This sidebar will go away, and you'll see fewer ads.