no dvi output on Powerbook DLSDHR 1.67ghz 15" G4

Discussion in 'PowerPC Macs' started by California, Jul 3, 2013.

  1. California macrumors 68040

    California

    Joined:
    Aug 21, 2004
    #1
    No video output on its DVI hard link?

    Perfect video on its screen, but no output to another monitor.

    WTHeck?

    Did I forget to plug something back in? How could it be that i have perfect video on the laptop screen but no video output whatsoever?

    ....!
     
  2. Lil Chillbil macrumors 65816

    Lil Chillbil

    Joined:
    Jan 30, 2012
    Location:
    California
    #2
    I suspect,


    maybe bad install of leopard try a different copy
    bad logic board connection
     
  3. eyoungren macrumors P6

    eyoungren

    Joined:
    Aug 31, 2011
    Location:
    Phoenix • 85037
    #3
    Try going into System Preferences>Displays and clicking on "Detect Displays".

    I've had that happen and doing that forced the Mac to detect the secondary display.
     
  4. Bug-Creator macrumors 6502

    Bug-Creator

    Joined:
    May 30, 2011
    Location:
    Germany
    #4
    Might not be related, but I once had an MacMini G4 connected to a Samsung LCD.

    At one point it made "puff", not sure wether it started at the Mini or at the LCD but the result was 1 100% dead LCD and a Mini that would only work via VGA-adaptor (read the digital part of the DVI was dead).

    You could try if you get a picture with a analog connected monitor.
     
  5. California thread starter macrumors 68040

    California

    Joined:
    Aug 21, 2004
    #5
    Tried. No go.

    ----------

    I'll try that. I'll also open it up again and see if I can visually detect anything. I need this to be able to support my display...
     

Share This Page