no email alert sound

Discussion in 'MacBook Pro' started by pittster, Mar 1, 2009.

  1. pittster macrumors regular

    Joined:
    Nov 11, 2007
    Location:
    UK
    #1
    my new Unibody MBP does not 'ping' telling me of a new email message, it makes other sounds like the 'whoosh' of an email being sent, but there's no sound of an incoming email - I have checked the settings in Preferences in the email program and in 'sound' on System Preferences.

    Seem to remember my old 12" PowerBook doing the same thing.

    am I on my own on this one, or do other ppl have the same issue? its not that much of a problem, merely curious :confused:
     
  2. alphaod macrumors Core

    alphaod

    Joined:
    Feb 9, 2008
    Location:
    NYC
  3. pittster thread starter macrumors regular

    Joined:
    Nov 11, 2007
    Location:
    UK
    #3
    no I have sound enabled.... strange.
    Am I alone with this issue?
     
  4. TdotMac macrumors newbie

    Joined:
    Mar 2, 2009
    #4
    No, you're not alone. I have a similar problem... sometimes it makes a noise, sometimes it doesn't. But for the most part, it doesn't.
     
  5. raysmd macrumors member

    Joined:
    Sep 4, 2007
    #5
    I also have the same problem. it'll sound the "incoming" mail sound intermittently.
     
  6. TdotMac macrumors newbie

    Joined:
    Mar 2, 2009
  7. gilesrulz macrumors member

    Joined:
    Jun 17, 2008
    #7
    This is a known issue with 10.5. There are a kermillion threads about it on the apple support forums.
     

Share This Page