Become a MacRumors Supporter for $50/year with no ads, ability to filter front page stories, and private forums.

DaveXX

macrumors regular
Original poster
Jul 17, 2020
219
188
I noticed that YouTube HDR videos are not working anymore... installed Edge and they are working without any problem.
Tried in developer mode to change user agent but without success.... no HDR

Someone else noticed that?
 

CaTOAGU

macrumors 6502a
Jul 15, 2008
759
835
Manchester, UK
I noticed that YouTube HDR videos are not working anymore... installed Edge and they are working without any problem.
Tried in developer mode to change user agent but without success.... no HDR

Someone else noticed that?
Just tried it on mine and it worked. It sometimes randomly turns off HDR in the settings app though. Have you looked in there. Settings -> Displays -> High Dynamic Range.
 

DaveXX

macrumors regular
Original poster
Jul 17, 2020
219
188
Yes. And as I mentioned in Edge Browser it was working fine...
I restarted with closing everything and magically it seems safari shows again HDR 4k. Maybe it was just a bug. will monitor that.
 

CaTOAGU

macrumors 6502a
Jul 15, 2008
759
835
Manchester, UK
Yes. And as I mentioned in Edge Browser it was working fine...
I restarted with closing everything and magically it seems safari shows again HDR 4k. Maybe it was just a bug. will monitor that.
Ah bugger, I'm dong well not reading posts properly today. Glad you got it sorted.
 
Register on MacRumors! This sidebar will go away, and you'll see fewer ads.