no ilife '08 apps will open

Discussion in 'Mac Apps and Mac App Store' started by bored911, Aug 23, 2007.

  1. bored911 macrumors 6502

    bored911

    Joined:
    Feb 18, 2007
    Location:
    NYC
    #1
    ok, so i don't know if this started after i installed the new imovie update, but i went to open imovie and it just bounces once and then does nothing. i tried all the other ilife '08 apps and none of them work either! please help
     
  2. Eraserhead macrumors G4

    Eraserhead

    Joined:
    Nov 3, 2005
    Location:
    UK
    #2
    Try moving com.apple.iLife08.plist to your desktop.
     
  3. bored911 thread starter macrumors 6502

    bored911

    Joined:
    Feb 18, 2007
    Location:
    NYC
    #3
    didn't work...i hope you weren't kidding
     
  4. Eraserhead macrumors G4

    Eraserhead

    Joined:
    Nov 3, 2005
    Location:
    UK
    #4
    No I wasn't kidding ;), put it back where you found it.

    Then make sure your pictures/movies/garageband projects/iWeb Domain file (its in [home dir]/Library/Application Support/iWeb/). Then you could try reinstalling the applications from the CD.
     
  5. bored911 thread starter macrumors 6502

    bored911

    Joined:
    Feb 18, 2007
    Location:
    NYC
    #5
    yeah, i sorta forget wherer that is, i'm going to go ahead and reinstall, thanks
     
  6. Eraserhead macrumors G4

    Eraserhead

    Joined:
    Nov 3, 2005
    Location:
    UK
    #6
    It should be in [Macintosh HD]/Library/Preferences, but hopefully a reinstall should solve your problem so don't worry about it :).
     

Share This Page