No iTunes 12 Repeat Button?

Discussion in 'Mac Apps and Mac App Store' started by Traverse, Oct 17, 2014.

  1. Traverse macrumors 604

    Traverse

    Joined:
    Mar 11, 2013
    Location:
    Here
    #1
    Am I missing something or did they get rid of the album and single song repeat button? I see the shuffle album/playlist button. Has it been moved?
     
  2. bt22, Oct 17, 2014
    Last edited: Oct 17, 2014

    bt22 macrumors 6502

    Joined:
    Feb 15, 2009
    Location:
    Alabama
  3. bt22 macrumors 6502

    Joined:
    Feb 15, 2009
    Location:
    Alabama
    #3
    I cannot figure out how to attach an image. in the now playing block to the far left should be your album art, shuffle key and then repeat key. Toggle the repeat key until it turns blue. That will repeat all, another toggle should be blue with a 1 on it, that is repeat a single song. Gray is no repeat.
     
  4. Traverse thread starter macrumors 604

    Traverse

    Joined:
    Mar 11, 2013
    Location:
    Here
    #4
    That was in Mavericks. In iTunes 12 (I thought that was Yosemite only, I guess not) there is only a shuffle icon.
     

    Attached Files:

  5. cosminsel macrumors member

    cosminsel

    Joined:
    Oct 8, 2014
    Location:
    Ontario, Canada
    #5
    It's missing for me as well. You can toggle repeat from the Control menu and then the repeat button will appear next to the shuffle button. It seems to disappear if you turn off repeat and change to a different application.
     
  6. Traverse thread starter macrumors 604

    Traverse

    Joined:
    Mar 11, 2013
    Location:
    Here
    #6
    Same thing happens with me. Hopefully it's just a glitch.
     
  7. Mackilroy macrumors 68040

    Mackilroy

    Joined:
    Jun 29, 2006
    #7
    Weird that it's missing under Yosemite. With Mavericks this is what I get:
     

    Attached Files:

  8. Foxer macrumors 65816

    Foxer

    Joined:
    Feb 22, 2003
    Location:
    Washington, DC
    #8
    Just noticed this myself this morning. Damn annoying. I hope it's a glitch and not a new "feature."
     

Share This Page