Resolved No menu bar in virtual desktops/spaces? :(

Discussion in 'Mac OS X Lion (10.7)' started by Sammi :), Feb 3, 2012.

  1. Sammi :), Feb 3, 2012
    Last edited: Feb 3, 2012

    Sammi :) macrumors member

    Joined:
    Dec 31, 2011
    Location:
    Sheffield, UK
    #1
    So I've added a new desktop in Mission Control, dragged an app into it and there's no menu bar. I'm not running the app fullscreen so I have no idea what the problem is. I've tried it with multiple apps and still no menu bar. I've Googled a lot but haven't yet found a solution. Help anyone? :(
     
  2. heisenberg123 macrumors 603

    heisenberg123

    Joined:
    Oct 31, 2010
    Location:
    Hamilton, Ontario
    #2
    that doesn't sound right, I've never used multiple desktops but i just did to test what your expierecning

    I launched mission control, created a 2nd desktop, dragged my open safari window to desktop 2 and it has the menu
     
  3. Sammi :) thread starter macrumors member

    Joined:
    Dec 31, 2011
    Location:
    Sheffield, UK
    #3
    Meh, looks like a trip to the Apple Store for me then. :(
     
  4. Sammi :) thread starter macrumors member

    Joined:
    Dec 31, 2011
    Location:
    Sheffield, UK
    #4
    Ahh it seems that the latest update may have fixed my problem. :)
     

Share This Page