No more dock connector audio after 2.1?

Discussion in 'iPhone' started by Diversion, Sep 13, 2008.

  1. Diversion macrumors 6502a

    Diversion

    Joined:
    Oct 5, 2007
    Location:
    Jacksonville, Florida
    #1
    Did Apple decide to remove dock connector audio in 2.1? Maybe this is how they save some battery life? But I hate it! I used to listen to internet radio in my car via my Pioneer AVIC-D3's iPod connector plug.. I was able to hear anything I used on the iPhone (apps, games, etc.) through my stereo system but after 2.1 it's all muted... no audio.

    Anybody else notice this?

    Jay
     
  2. pyrodex macrumors 6502

    pyrodex

    Joined:
    Jul 10, 2008
    Location:
    Atlanta, GA
    #2
    I just tested this out on my Sony Alarm clock (ICF-C1IPMKII) and it's working like it did before 2.1. I just tested by firing up a game or two and the sound comes out of the speakers on the clock like always.
     
  3. Diversion thread starter macrumors 6502a

    Diversion

    Joined:
    Oct 5, 2007
    Location:
    Jacksonville, Florida
    #3
    Hummm that's really odd.. Maybe my car stereo's settings got unintentionally changed.. i'll try it again when I head out for lunch.
     
  4. augustoalvarez macrumors newbie

    Joined:
    Sep 15, 2008
    #4
    Same problem

    Any luck with this? I have exactly the same trouble after upgrading to 2.1
     
  5. brn2ski00 macrumors 68020

    brn2ski00

    Joined:
    Aug 16, 2007
  6. cdownton macrumors member

    Joined:
    Jan 18, 2008
    #6
    I had the same problem when I put it on my logitech speakers.
    Then after a few days it went away again. Maybe just because I did a power cycle?
     
  7. augustoalvarez macrumors newbie

    Joined:
    Sep 15, 2008
    #7
    worked!

    absolutely true... worked after reboot
    thanks
     

Share This Page