No more Visual VM?

Discussion in 'iPhone' started by iCHiRS, Jun 24, 2010.

  1. iCHiRS macrumors member

    Joined:
    Jun 14, 2010
    Location:
    Portland, OR
    #1
    So I searched the forums to see if there was a posting on this already and I couldn't find any. So sorry if this a double post...

    So when I updated my 3G with the 4.0 update, I still had visual voicemail. Well, today I picked up my iPhone 4 and when I tapped the voicemail icon, it just called in to my vm. Anyone else notice this? And does anyone have any answers or links that could explain this? Thanx in advance! Hope everyone's enjoying their new iPhone :D
     
  2. mas90guru macrumors member

    Joined:
    Dec 30, 2007
    #2
    Could this be some type of provisioning issue. I'm thinking when I activated visual voicemail on one of my ATT BlackBerry devices that it took a while.
     
  3. scaredpoet macrumors 604

    scaredpoet

    Joined:
    Apr 6, 2007
    #3
    Call yourself and leave a voicemail. This will give Visual VM the kick it needs to set up on your new phone. It'll ask for you your VM passcode and then set itself up.
     
  4. TexasBlake macrumors member

    TexasBlake

    Joined:
    Aug 12, 2008
    Location:
    Houston, Tx
    #4
    Irst time I called it didn't do anything. Second time a little box popped up. Punched in my PIN and it started working
     
  5. PorterRocks macrumors 6502

    PorterRocks

    Joined:
    Jan 31, 2010
    Location:
    Idaho
    #5
    Same here.
     
  6. Guitar7272 macrumors member

    Joined:
    Jul 24, 2008
    #6
    Ditto
     
  7. Chodite macrumors 6502a

    Chodite

    Joined:
    Sep 23, 2007
    Location:
    Baltimore, MD
    #7
    If it asks for your VM password, click the little gray "?".... it will tell you to dial ATT for help. Click OK.

    Choose the option for Voicemail Help.

    Choose Voicemail Password.

    Enter your ZIP code for verification.

    You will be sent a text message with your new VM password.

    Enter this PW when your iPhone asks for PW. Though in my case, once I got the txt msg, I then clicked the VM icon and was walked through setting up my visual VM again. Once I did, all of my old VMs were displayed and all was good!

    Only thing I had to do was setup my personal greeting again.
     
  8. iCHiRS thread starter macrumors member

    Joined:
    Jun 14, 2010
    Location:
    Portland, OR
    #8
    Awesome...that worked man! Thanx!!!
     
  9. OneMike macrumors 603

    OneMike

    Joined:
    Oct 19, 2005
    #9
    Cool. Was same process for all gene iphones
     
  10. billchase2 macrumors 68000

    billchase2

    Joined:
    Feb 28, 2006
    Location:
    Ann Arbor
    #10
    I've been having this issue and still cannot get it to work.

    I reset everything using the provided steps and when I get to the greeting screen and click "save", it just keeps spinning at "saving password" and eventually times out.

    Any ideas for me?
     

Share This Page