No Push, but Find my iPhone works - JB & Unlocked

Discussion in 'Jailbreaks and iOS Hacks' started by TWHH, Jan 4, 2010.

  1. TWHH macrumors regular

    Joined:
    Jul 12, 2008
    #1
    Hi there,

    I have a Jailbroken and unlocked 3GS. It is a UK phone, bought from O2 but being used (unofficially) on Orange.

    I have just purchased an app that has a nice Push feature, which made me want to check out the whole issue of Push on phones like mine.

    I installed the free version of NotifyMe to test the Push capabilities of my phone, but the app told me that Push wasn't available for my phone...

    I'm a bit flummoxed. I am able to access YouTube (which I understand to be blocked if your cert is one that Apple doesn't like) and locating my phone via Find my iPhone popped up a Push notification on my phone almost instantly.

    I'm confused as to why these work but other Push notification messages don't. I'm testing all of this out via my wi-fi network at home (where I have no mobile signal). However, Find my iPhone has worked in the past when I've been on a 3G network with no wi-fi connection.

    When I bought my phone I put the official SIM in it and plugged into iTunes and did what was needed. I'm fairly sure I 'activated' it with it's official SIM prior to JBing and unlocking.

    I really don't want to go down the Cydia 'fix' routes as they appear to be a tad unreliable.

    Any ideas? If I do need to insert the official SIM, 'activate' it then JB & unlock again am I able to restore the phone (via pwnage tool) and not loose all my app data (I had to do that once before and it was a REAL pain)?

    Thanks in advance
     
  2. troyhouse macrumors 6502

    Joined:
    Jan 3, 2010
    #2
    same issue

    i have the same issue.. bot phone from att, activated with att sim card and then jaibreak'ed with blackra1n and snow. I then applied pushfix and then able to access youtube, wifi but push does not work for my exchange mail.

    any help will be highly appreciated.

    also, my phone froze or wont restart, on clicking the power switch it would just show apple logo and go completely black. i had to put in dfu mode, restore and jailbreak/unlock it again.

    have you guys experienced these kind of issues?

    btw, i have 3gs 16gb with tmo sim card.
     

Share This Page