No Service on iPhone 3G after unlock

Discussion in 'iPhone Tips, Help and Troubleshooting' started by AliShaikh, Aug 27, 2009.

  1. AliShaikh macrumors newbie

    Joined:
    Aug 27, 2009
    #1
    Hello, I just bought an iPhone on ebay and it came in the mail today. I have t-mobile, so I followed directions to unlock and jailbreak it. I used redsn0w to jailbreak and purplesn0w to unlock since ultrasn0w kept saying "No repository found" in cydia. But when I put in my T-Mobile sim, it says no service on the top and I can't make any calls :(, any help is much appreciated.
     
  2. The Californian macrumors 68040

    The Californian

    Joined:
    Jan 17, 2009
    Location:
    Surfers Paradise
  3. AliShaikh thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Aug 27, 2009
    #3
    I used that because of the repository of ultrasn0w being down, but I tried it again this morning and it works good(ultra) and Im good.
     
  4. chris001 macrumors regular

    chris001

    Joined:
    Jan 31, 2008
    Location:
    Vancouver
    #4
    can't you just use redsn0w to unlock and jailbreak it?

    unless redsnow doesn't work with 3G or 3GS
     
  5. AliShaikh thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Aug 27, 2009
    #5
    redsn0w only Jailbreaks, it does NOT unlock.
     
  6. chris001 macrumors regular

    chris001

    Joined:
    Jan 31, 2008
    Location:
    Vancouver
    #6
    i've unlocked with redsn0w?
    the option is there?

    but i unlocked the 2G... not the 3G..
     

Share This Page