No Service/Searching

Unversed

macrumors newbie
Original poster
Jan 18, 2012
4
0
Unthered Jailbroken 5.0.1 BB 06.15.00 iPhone 3Gs stuck at the No Service/searching error even after installing ultrasn0w, someone please help, I've reflashed the BB like 4 times and have restored on DFU with a custom IPSW a few times and still they same results, 947(3rd, 4th and 5th) I understand the serial number as the 47th week of 2009 is it an acceptable serial number.

Also now whenever I try and restore with iTunes I get an error saying it cannot contact the update server, I've cleared out my hosts file of any gs.apple.com lines and I'm still getting the error.
 
Last edited:

kanters

macrumors newbie
Dec 11, 2010
10
0
Wirelessly posted (Mozilla/5.0 (iPhone; CPU iPhone OS 5_0 like Mac OS X) AppleWebKit/534.46 (KHTML, like Gecko) Version/5.1 Mobile/9A334 Safari/7534.48.3)

Same problem here!
 

Unversed

macrumors newbie
Original poster
Jan 18, 2012
4
0
Wirelessly posted (Mozilla/5.0 (iPhone; CPU iPhone OS 5_0_1 like Mac OS X) AppleWebKit/534.46 (KHTML, like Gecko) Version/5.1 Mobile/9A405 Safari/7534.48.3)

Ok so I fiddled with some settings and now I'm getting a carrier but no bars whether I'm outside or inside, basically I just turned data roaming on for a while and now the carrier stays, it's the official carrier too; O2-UK so yeah if anyone has had this problem and found a fix it'd be much appreciated.
 

Unversed

macrumors newbie
Original poster
Jan 18, 2012
4
0
Downgrade it back down to 4.1, reflash Ipad baseband, then install ultrasn0w and see it works.
Just did this and I'm getting the same problem, looked around and found out the problem; my IMEI is blocked in the UK so I'll see the carrier but never get any signal
 
Register on MacRumors! This sidebar will go away, and you'll see fewer ads.