No service since update

Discussion in 'iPhone' started by Burghman81, Sep 12, 2008.

  1. Burghman81 macrumors newbie

    Joined:
    Sep 12, 2008
    #1
    I did the update and I've had no service bars since. Anybody else in the DC area having problems?
     
  2. Burghman81 thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Sep 12, 2008
    #2
    Anybody?

    My battery lasts half as long now and I haven't had a phone signal all day. What the heck is going on?
     
  3. bluenoise macrumors 6502a

    Joined:
    Jul 16, 2008
    #3
    Try restarting the phone. It seems to have helped some folks with a similar problem.
     
  4. ki2594 macrumors 6502a

    Joined:
    Apr 12, 2008
    Location:
    Carmel, IN.
    #4
    yeah i had it on edge when i updated, when i put 3G on it went no service so i just restarted and thats it :D
     
  5. Rybold macrumors 6502a

    Rybold

    Joined:
    Jun 23, 2008
    Location:
    California, USA
    #5
    I don't know what you are talking about. I have 6 bars of 3G now. :)

    [​IMG]
     
  6. Burghman81 thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Sep 12, 2008
    #6
    I'm rather annoyed overall. I have service now, so it appears to be in my apartment that I no longer get service, which I did prior to the update. It doesn't even work on my balcony. ATT seriously blows.
     
  7. Jeremy1026 macrumors 68020

    Jeremy1026

    Joined:
    Nov 3, 2007
    #7
    So, your 3G connection is faster then my WiFi...and you have 6 bars where the max is 5? I call ********.
     
  8. Burghman81 thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Sep 12, 2008

Share This Page