No service? WHAT THE HELL

Discussion in 'iPhone' started by Jeremy Gray, Jun 29, 2007.

  1. Jeremy Gray macrumors regular

    Joined:
    Feb 1, 2007
    Location:
    Maine
    #1
    All right, I didn't stand in line, spend $600, and wait for months to get this phone and see "No Service" at the top of the freakin' screen! AT&T, your maps tell me I should have Good service, I have No service at all, not 1 bar, not a single bar...There should be at least moderate service in this entire area and I can't get 1 bar...

    Because I'm a new customer, will maybe the service take a little while, I mean, what the hell? I'm super upset and nervous right now...
     
  2. ghall macrumors 68040

    ghall

    Joined:
    Jun 27, 2006
    Location:
    Rhode Island
    #2
    I suggest calling AT&T......on a phone that works.
     
  3. Jeremy Gray thread starter macrumors regular

    Joined:
    Feb 1, 2007
    Location:
    Maine
    #3
    Can they strengthen signals or anything, or talk to the partners around here?
     
  4. ISMPlus macrumors regular

    ISMPlus

    Joined:
    May 25, 2007
    Location:
    NYC
    #4
    So sorry.... :( I don't mean to make you feel worse but a couple of weeks ago there was a thread I can't remember what it was about... but someone who lives up in your neck of the woods, said he wasn't going to buy the iPhone because at&t doesn't have good coverage around there. I hope this isn't the issue in your specific areaa... :(
     
  5. Jeremy Gray thread starter macrumors regular

    Joined:
    Feb 1, 2007
    Location:
    Maine
    #5
    Thing is, my friend down the street gets 3 bars, and he's surrounded by more woods than I. I'm about to lose my mind.
     
  6. gkarris macrumors 604

    gkarris

    Joined:
    Dec 31, 2004
    Location:
    "No escape from Reality..."
    #6
    I would go to AT&T's wireless website and double check their coverage maps...
     
  7. Rodimus Prime macrumors G4

    Rodimus Prime

    Joined:
    Oct 9, 2006
    #7
    well do you have a signal if you step out of your house. A friend of mine at her house I get zero signal if I am in the house but the 2nd I step out side i get full bars. Reason being is her house happens to have a metal layer in the roof for helping keep the house cool but it completely screws up cell phones.
     
  8. sbrownla macrumors regular

    Joined:
    May 28, 2007
    Location:
    Arizona
    #8
    try this

    turn the phone off for about 5 minutes, then turn it back on.
     
  9. Jeremy Gray thread starter macrumors regular

    Joined:
    Feb 1, 2007
    Location:
    Maine
    #9
    The map says I should have Good signal strength. But I can't pick up a damn thing. :mad: :(
     
  10. macdaddy121 macrumors 6502a

    Joined:
    Jan 8, 2003
    Location:
    Georgia
    #10
    When you go outside and drive around do you get a signal? If you do then you probably don't get a signal inside of your house and you are probably just out of luck....
     
  11. Jeremy Gray thread starter macrumors regular

    Joined:
    Feb 1, 2007
    Location:
    Maine
    #11
    Is not having a signal and my house that big of a deal, does anyone here use their cell in their house much, or mostly just on the go?
     
  12. Rodimus Prime macrumors G4

    Rodimus Prime

    Joined:
    Oct 9, 2006
    #12
    depends. I use my cell all the time in the house since it is my only phone.
     
  13. Jeremy Gray thread starter macrumors regular

    Joined:
    Feb 1, 2007
    Location:
    Maine
    #13
    If I could just find a place in the house where I can use the phone...then I could use a bluetooth headset to talk even if I wasn't near the phone, it'd be a pain, but it'd be better than nothing I s'pose.

    Gotta just find that spot now.
     

Share This Page