no service

Discussion in 'iOS 10' started by atlchamp, May 3, 2017.

  1. atlchamp macrumors 65816

    Joined:
    Jun 19, 2012
    Location:
    ATL
    #1
    Hey guys has anyone been seeing no service when you leave a WIFI area? I have to turn on airplane mode and turn it off for it to recapture the signal
     
  2. snow755 macrumors 6502a

    snow755

    Joined:
    Sep 12, 2012
  3. atlchamp thread starter macrumors 65816

    Joined:
    Jun 19, 2012
    Location:
    ATL
    #3
    7 10.3.1
     
  4. snow755 macrumors 6502a

    snow755

    Joined:
    Sep 12, 2012
    #4
    may be a new modem firmware update comeing out with IOS 10.3.2 will fix the issue the modem firmware is going too be getting a major update going from 1.59.02 too 1.81.01 so thats a nic update there and a big jump in #
     
  5. atlchamp thread starter macrumors 65816

    Joined:
    Jun 19, 2012
    Location:
    ATL
    #5
    i was on 10.3.2 and it did it then and then i downgraded to 10.3.1 and it did it again smh
     
  6. snow755 macrumors 6502a

    snow755

    Joined:
    Sep 12, 2012
    #6
    looks like you may have too upgrade back too IOS 10.3.2 beta or wait in tell it comes out other wise you may be out of luck
     
  7. Mlrollin91 macrumors G4

    Mlrollin91

    Joined:
    Nov 20, 2008
    Location:
    Ventura County
    #7
    Could be a hardware issue. Try contacting Apple and running a remote diagnostic. The fact that it's happening on 2 iOS versions may be the indicator of a hardware issue.
     
  8. DblHelix macrumors regular

    Joined:
    Mar 19, 2009
    #8
    For me in the sf bay, at least where I live I have a weak signal in my apartment and low lte for a block near where I live and when I leave I always have to do the same. Has been the case on t-mobile and Verizon since iPhone 5s and has been consistent with each new os and device. Currently on 10.3.1 with 7+
     

Share This Page