Resolved No Signal after PwnageTool 4.2

Discussion in 'Jailbreaks and iOS Hacks' started by fabian9, Feb 18, 2011.

  1. fabian9, Feb 18, 2011
    Last edited: Feb 18, 2011

    fabian9 macrumors 65816

    fabian9

    Joined:
    Nov 28, 2007
    Location:
    Bristol, UK
    #1
    Guys,

    Factory unlocked iPhone 4 here on 4.2.1, just jailbreaked using PwnageTool 4.2 and now my phone can't find a carrier any more. Has anybody experienced this? I just finished setting up the phone again, so would hate having to redo it all again!

    Have tried a different SIM, different location, rebooting, turning airplane mode on/off...

    Any advice? :confused:
     
  2. Applejuiced macrumors Westmere

    Applejuiced

    Joined:
    Apr 16, 2008
    Location:
    At the iPhone hacks section.
    #2
    You gotta uncheck activate phone when you create the custom ipsw thru pwnage.
    Create a new one and restore to that one instead.
     
  3. fabian9 thread starter macrumors 65816

    fabian9

    Joined:
    Nov 28, 2007
    Location:
    Bristol, UK
    #3
    dooohhh'… thanks for the quick reply, will get on with it now.
     
  4. hackthatphone macrumors 68000

    hackthatphone

    Joined:
    Jul 28, 2010
    #4
    I realize this question is about a factory unlocked phone, but to be clear if using a USA iPhone and wanting to use T Mobile, you have to check activate (unless you have an official SIM lying around).

    If you have AT&T already then you don't check activate, that's what the official SIM is for.
     
  5. Applejuiced macrumors Westmere

    Applejuiced

    Joined:
    Apr 16, 2008
    Location:
    At the iPhone hacks section.
    #5
    Yes, sir but that's not what the OP was asking for.
    He has a factory unlocked iphone so hactivating wouldnt work. Those phones will activate officially with any GSM sim.
    If you're using an unofficial carrier with a software unlocked iphone then that's when you would need to hactivate your iphone.
     

Share This Page