No Sound in Windows 7 Beta Build 7000

Discussion in 'Windows, Linux & Others on the Mac' started by NDSMASTER8, Feb 14, 2009.

  1. NDSMASTER8 macrumors newbie

    Joined:
    Aug 11, 2008
    Location:
    Maine
    #1
    Hi everyone,
    I installed Windows 7 beta build 7000 (64 bit) and everything works perfectly but there's no sound. I tried installing driviers off the installation disc, as well as using the windows updater but it isn't reconizing the devices. I have a 2.5 ghz penryn MacBook Pro, (NOT THE UNIBODY)
    Any suggestions?
     
  2. macbookairman macrumors 6502a

    Joined:
    Jan 15, 2008
    Location:
    United States
    #2
    there is an Old RealTek HD Audio driver you have to use to get the audio to work. I'll dig around for it and post a link when i find it.
     
  3. macbookairman macrumors 6502a

    Joined:
    Jan 15, 2008
    Location:
    United States
    #3
    Ok. I found it. This is the driver I have been using on my Black MacBook running Windows 7 build 7000 with Bootcamp. It works great.

    Here is a link to the page to download.

    On that page, scroll down till you get to the file vista_r212.exe . Download that file, and launch it when its done downloading.
     
  4. Stridder44 macrumors 68040

    Stridder44

    Joined:
    Mar 24, 2003
    Location:
    California
    #4
    Next time try using the search button. This has been covered a million times.
     
  5. aluminumapple macrumors regular

    Joined:
    Jan 7, 2009
    #5
    ouch a little harsh there dont ya think?
     
  6. Stridder44 macrumors 68040

    Stridder44

    Joined:
    Mar 24, 2003
    Location:
    California
    #6

Share This Page