No Sound on Vista 32-bit

Discussion in 'Windows, Linux & Others on the Mac' started by ImperialForces, Feb 14, 2009.

  1. ImperialForces macrumors member

    #1
    Ok... I have a macbook unibody, I installed Vista 32-bit, installed the Leopard drivers, then downloaded Boot Camp 2.1 update for Vista 32. Now that I installed it, there is no sound and a funky red light is emanating from my headphone jack :eek:

    Installing Windows is ridiculous! Somebody help me...
     
  2. ImperialForces thread starter macrumors member

    #2
    I got it! :D

    For future reference, if you install boot camp 2.1 update, and the sound no longer works + a red light coming out of you headphone jacket, you need to update your sound driver.

    Start> Computer> System Properties> Device Manager> click on Sound, Video and Game Controllers> Select Realtek High Definition Audio> Click Update Driver Software (funky green tab).

    Worked for me... thank the gods. :eek:
     
  3. aluminumapple macrumors regular

    Joined:
    Jan 7, 2009
    #3
    next time try to do everything you can and try to self help your self before posting things like this.

    sorry if that sounded a little harsh.
     
  4. r.j.s Moderator emeritus

    r.j.s

    Joined:
    Mar 7, 2007
    Location:
    Texas
    #4
    Don't jump all over him.

    He had a problem, posted it. Later, he figured it out, and rather than leaving people here searching for a solution, he posted it as well. This way, anyone with the same problem can search the forums and find the solution.
     

Share This Page