No sound!

Discussion in 'MacBook Pro' started by Mac-Addict, Jun 17, 2007.

  1. Mac-Addict macrumors 65816

    Mac-Addict

    Joined:
    Aug 30, 2006
    Location:
    London
    #1
    Ok my Macbook Pro's (C2D 2.33GHZ Stock) sound just wont play. If I press the buttons to turn up or down the sound it comes up with the Not Permitted symbol below the pop up thing! No sound or anything is working nor in windows.. Help! I am also trying to play music in iTunes but the song location bar just doesnt work.
     
  2. Warbrain macrumors 603

    Warbrain

    Joined:
    Jun 28, 2004
    Location:
    Chicago, IL
    #2
    Check the system preferences to see if you have the right output selected? Have you restarted?
     
  3. Mac-Addict thread starter macrumors 65816

    Mac-Addict

    Joined:
    Aug 30, 2006
    Location:
    London
    #3
    Yep and I think it is and I just rebooted no luck going to try again..
     
  4. Warbrain macrumors 603

    Warbrain

    Joined:
    Jun 28, 2004
    Location:
    Chicago, IL
    #4
    Any way for you to post a screenshot of the image you're getting when it happens?
     
  5. Mac-Addict thread starter macrumors 65816

    Mac-Addict

    Joined:
    Aug 30, 2006
    Location:
    London
    #5
    I rebooted again and its working now.. It was like [​IMG] underneath the speaker on the [​IMG] thing.. if you get what I mean..
     
  6. EvryDayImShufln macrumors 65816

    EvryDayImShufln

    Joined:
    Sep 18, 2006
    #6
    Also take a look in your audio out port and see if a little red light is on or maybe flashing
     
  7. Mac-Addict thread starter macrumors 65816

    Mac-Addict

    Joined:
    Aug 30, 2006
    Location:
    London
    #7
    Ok its back and its evil.. I keep restarting but no luck heres a pic...
    [​IMG]
     
  8. Mac-Addict thread starter macrumors 65816

    Mac-Addict

    Joined:
    Aug 30, 2006
    Location:
    London

Share This Page