No spaces box in mission control (Lion)

Discussion in 'Mac OS X Lion (10.7)' started by sticko, Jul 21, 2011.

  1. sticko macrumors member

    Joined:
    Apr 26, 2010
    #1
    It's so weird. My mission control, doesn't have any boxes on the top for spaces.

    I know it's there, it just invisible. When I drag app to the top, it move my app to another space. I just don't know which, since no spaces box visible.

    I restart bunch of times, but the problem still there. Anyone else with the same problem?
     

    Attached Files:

  2. SandboxGeneral Moderator

    SandboxGeneral

    Staff Member

    Joined:
    Sep 8, 2010
    Location:
    Orbiting a G-type Main Sequence Star
    #2
    I've not seen nor heard of this one yet. Maybe others have...

    Perhaps you may need to do a reinstall to get it back working right.
     
  3. stillmatic macrumors member

    Joined:
    Apr 27, 2010
    #3
    While you're in Mission Control, move your cursor to the top right of the screen. Something should pop out and allow you to add an extra space.
     
  4. jalafar macrumors newbie

    Joined:
    Jul 23, 2011
    #4
    Problem was unupdatet Pathfinder-App

    I had the problem also - I had to update Pathfinder, it vanished the Spaces problem.
     
  5. Challaud macrumors newbie

    Joined:
    Jul 26, 2011
    #5
    Same here, I have that problem but I don't have pathfinder installed... If anyone has the solution please post it!
    I'll go ahead and install pathfinder maybe this will help in some weird way...
     
  6. RetepNamenots macrumors 6502

    Joined:
    May 30, 2009
    #6
    I'm having the same issue sporadically... Sometimes the spaces in Mission control are invisible :(
     
  7. thewalkman macrumors member

    Joined:
    Jun 12, 2011
    #7
    wtf has that to do with anything? Did you even read the OP?
     

Share This Page