no swish on MagicMouse

Discussion in 'Mac Basics and Help' started by marysville, Feb 8, 2010.

  1. marysville macrumors member

    Joined:
    Jun 22, 2009
    #1
    My MagicMouse has stopped a left-swish.
    I had this same problem a few weeks ago and was told to do a Restart, I did and the problem went away.
    All other mouse functions working.

    Now the same problem but the restart does not solve the problem.
    Batt in mouse is at 80%.
    Solution (s)?
     
  2. chrismacguy macrumors 68000

    Joined:
    Feb 13, 2009
    Location:
    United Kingdom
    #2
    Hmmm - have you checked your mouse preferences to ensure the function is enabled there (it may have been accidentally turned off or reconfigured to do "nothing") - also tried unpairing and re-pairing your magic mouse??
     
  3. marysville thread starter macrumors member

    Joined:
    Jun 22, 2009
    #3
    no magic

    Thanks for the reply.
    I turned the mouse off and then on and it reconnected o.k.
    As before, all actions work except swish to move.
     
  4. chrismacguy macrumors 68000

    Joined:
    Feb 13, 2009
    Location:
    United Kingdom
    #4
    Try unpairing it (Bluetooth Menu>YourMouse>Unpair) and then repair it (Like you did when you got it new)
     
  5. marysville thread starter macrumors member

    Joined:
    Jun 22, 2009
    #5
    Nope, that does not work either.
     
  6. chrismacguy macrumors 68000

    Joined:
    Feb 13, 2009
    Location:
    United Kingdom
    #6
    Sounds like theres a fault with the hardware - try taking it back to an Apple Store and asking for a replacement and see if it goes away (Just to see if its hardware of software :) )
     
  7. ukuleleman macrumors member

    Joined:
    Jul 19, 2009
    #7
    Magic mouse swish

    I hope you are using TWO fingers for the swish? pretty basic I know but just a thought.
     

Share This Page