No text in Safari - Vista AND XP

Discussion in 'Mac Apps and Mac App Store' started by gothiquegirrl, Jun 17, 2007.

  1. gothiquegirrl macrumors regular

    gothiquegirrl

    Joined:
    Dec 6, 2006
    Location:
    Planet Earth
    #1
    If i have attached this right... :eek: .... this is a screen shot of the issue i am having with Safari on BOTH my Vista laptop & XP desktop.

    i haven't added it to my old iMac.. and probably won't...

    Any advise?

    Ang
     

    Attached Files:

  2. clevin macrumors G3

    clevin

    Joined:
    Aug 6, 2006
    #2
    stop using it and try again with next release
     
  3. gothiquegirrl thread starter macrumors regular

    gothiquegirrl

    Joined:
    Dec 6, 2006
    Location:
    Planet Earth
    #3

    Thanks Clevin.. I alway love reading your helpful advise! :p

    Ang
     
  4. clevin macrumors G3

    clevin

    Joined:
    Aug 6, 2006
    #5
    You are always welcome, :D this is a famous problem many ppl had and apparently nobody solved it.
     
  5. AppleMan101 macrumors regular

    Joined:
    Jan 24, 2007
    #6
    I had the same issue and couldn't file a bug report because there wasn't any text on the bug report pop-up either! It's a good job I only ever need to use our XP machine when I need to print something. Our home network is so messed, I can never print anything over the network other than gobbledygook from my iMac. :( oh well.
     
  6. gothiquegirrl thread starter macrumors regular

    gothiquegirrl

    Joined:
    Dec 6, 2006
    Location:
    Planet Earth
    #7
    yeah, i'm sure... and I probably would have known that if i wasn't stuck using the POS Vista thing for work... It's probably taken me a month to sorta get it to work in a resonable fashion... which leave no time for MR...

    *ugh*

    And to think I was excited to use Safari...:(

    Seriously though.. i do love to read your advise.. always makes me chuckle.

    ang
     
  7. timruns macrumors newbie

    Joined:
    Jun 21, 2007
    #8
    Well, next release came out, and I still have the problem... :confused:
    I was hoping to see Safari on Vista...
     
  8. epochblue macrumors 68000

    epochblue

    Joined:
    Aug 12, 2005
    Location:
    Nashville, TN
    #9
    Please submit this bug, along with all your system information, to Apple. The more you report this kind of the thing, the more likely they are to fix it.
     

Share This Page