No video playback on Unibody MacBook 1st Gen

Discussion in 'MacBook' started by Heinsenberg, Mar 18, 2013.

  1. Heinsenberg macrumors member

    Joined:
    Jul 24, 2011
    Location:
    Murrieta, CA.
    #1
    Not from YouTube, but from the videos I recorded and placed in iPhoto with my iPod touch.
    I tried updating Adobe reader, but nothing happens.
    Thanks in advance for any help.
     
  2. simsaladimbamba

    Joined:
    Nov 28, 2010
    Location:
    located
    #2
    Adobe Reader has nothing to do with playing back video files, it is responsible for displaying PDF text documents files. Adobe Flash, if that is what you mean, is also not responsible for video playback of your videos stored in iMovie.

    What Mac OS X version, what iPhoto version do you use?

    Since when does this occur? Does it only happen in iPhoto? Can you play back videos stored outside of iPhoto?
    Does it also happen in another, even temporarily created, user account?
     
  3. Heinsenberg thread starter macrumors member

    Joined:
    Jul 24, 2011
    Location:
    Murrieta, CA.
    #3

    10.6.8 Version
    I am able to playback iMovie clips that I have.
    I only have one account.
    Thanks!
     
  4. simsaladimbamba

    Joined:
    Nov 28, 2010
    Location:
    located
    #4
    Have you tried deleting "com.apple.iPhoto.plist" in Macintosh HD / Users / YOU / Library / Preferences / yet?
    What if you go create a new iPhoto library and add some sample iPod touch video to it? Can it be played back then?
     
  5. Heinsenberg thread starter macrumors member

    Joined:
    Jul 24, 2011
    Location:
    Murrieta, CA.
    #5
    ok, did both things...no change. I still can not open those videos.:confused:
     

Share This Page