No wireless internet on window7 ultimate

Discussion in 'Windows, Linux & Others on the Mac' started by haynes2nkn, Jan 8, 2010.

  1. haynes2nkn macrumors newbie

    Joined:
    Jan 8, 2010
    #1
    HI i just installed windows 7 ultimate 64bit on my new :apple:macbook 13":apple: Everything installed fine and i installed the apple drivers. Then i tried to connect to the internet wirelessly and it said there wasnt any and i couldnt connect. Please help i have no clue what to do i have tried to restore and uninstall windows and installed it again everything else works perfectly though.Any Thoughts?? Thanks
     
  2. balamw Moderator

    balamw

    Staff Member

    Joined:
    Aug 16, 2005
    Location:
    New England
    #2
    Wirelessly posted (Mozilla/5.0 (iPhone; U; CPU iPhone OS 3_1_2 like Mac OS X; en-us) AppleWebKit/528.18 (KHTML, like Gecko) Version/4.0 Mobile/7D11 Safari/528.16)

    Can you get to device manager? Look for any question marks or otherwise unconfigured devices.

    B
     
  3. haynes2nkn thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Jan 8, 2010
    #3
    i went there and it said that there was a problem with the network controller and that it wasnt installed
     
  4. whitacre macrumors newbie

    Joined:
    Jan 11, 2010
    #4
    I've encountered the same problem, with an early 2008 Macbook Pro. I'm using parallels and trying to get everything working as best as I can without the Mac OS X install CD's... which is where all the drivers for the hardware are located.

    So basically, have you inserted your Mac OS X DVD while running in Windows? It'll load the drivers necessary for the network adapter among many other things...
     
  5. haynes2nkn thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Jan 8, 2010
    #5
    Yeah i installed everything that was on my MAC OS X Snow Leapord DVD and installed everything on there.
     

Share This Page