Not able to launch applications on Mac OS X 10.4

Discussion in 'macOS' started by (sic), Apr 24, 2009.

  1. (sic) macrumors newbie

    Joined:
    Apr 24, 2009
    #1
    Please excuse me if I'm posting in the wrong part of the forums, but I'm having quite a deal of trouble.

    Background: A day or two after plugging a USB that had been plugged into a virus ridden PC into my Mac, the internet went berserk. My father told me that he thought it was the USB that had messed the internet up. A few days later, he said that the USB was fine, it was just that Apple came out with a Security Update that changed our router access password (we cannot access our own internet because our password was being changed by a "Security Update"). So, in a kind effort to provide internet for me, he went into my Account Settings and changed my permissions so I was able to access the Application "Internet Connect". Well, I was able to run the application and connect to our internet, but I couldn't launch any applications that didn't either: a.)Come with the machine or b.)Need the administrator password to install.

    The Problem: I cannot launch any applications that didn't need the administrator password or come with the system. I AM able to run Apps such as iChat, iTunes, Ventrilo(required administrator password) and Quicktime. I AM NOT able to run any of the games that I have downloaded, teamspeak, transmission, teamviewer, or any .dmg file. After two weeks of looking for possible causes and trying everything in our power, my dad and I can't find the cause of this. He has taken off all parental control and given me control of everything on my account, but still I can't launch anything. This is the popup I get:
    [​IMG]

    Can anyone shed some light on the situation?
     
  2. (sic) thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Apr 24, 2009
    #2
    sorry for double post, but the problem seems to be fixed.
     

Share This Page