Not hearing Apple sound on startup

Discussion in 'macOS' started by slowpoke, Oct 29, 2007.

  1. slowpoke macrumors regular

    slowpoke

    Joined:
    Oct 13, 2007
    Location:
    Malaysia
    #1
    See title. Ever since installing Leopard I am not hearing the trademark sound when I turn on my MBP.

    What do I do?
     
  2. lofight macrumors 68000

    lofight

    Joined:
    Jun 16, 2007
    #2
    is your volume up when you turn your MBP off?
     
  3. Peace macrumors P6

    Peace

    Joined:
    Apr 1, 2005
    Location:
    Space--The ONLY Frontier
  4. Much Ado macrumors 68000

    Much Ado

    Joined:
    Sep 7, 2006
    Location:
    UK
    #4
    There are people on this forum who would trade in their limbs to have that happen to them ;)
     
  5. Quickdood macrumors regular

    Joined:
    Aug 17, 2007
    #5
    I am not sure about a limb but I would love to get rid of that sound! It startles me everytime!
     
  6. slowpoke thread starter macrumors regular

    slowpoke

    Joined:
    Oct 13, 2007
    Location:
    Malaysia
    #6
    My volume is up as far as I know, and yes, I've got an XP partition.

    I'm new to Macs; I'm still at the "now that's a pretty noise!" stage.
     
  7. dmaxdmax macrumors 6502

    dmaxdmax

    Joined:
    Oct 26, 2006
    #7
    I want it to change from a start-up sound to an all-systems-go sound. Give me a whuummmm when the finder is complete, all startup apps are fully loaded, the wifi network is running, yadda, yadda.
     
  8. Peace macrumors P6

    Peace

    Joined:
    Apr 1, 2005
    Location:
    Space--The ONLY Frontier
    #8
    Trust me.You'll like the lack of that noise ;)
     

Share This Page