Not sure what is going on

Discussion in 'Mac Basics and Help' started by divergentnate, Oct 22, 2013.

  1. divergentnate macrumors newbie

    Joined:
    Oct 22, 2013
    #1
    I just updated my mid 2012 rmbp to OSX 10.9 and now I am getting weird lines everywhere. :(

    [​IMG]

    I can hardly use my computer now and it was even a clean install! Are there any pointers to fix this? I have had several issues with this computer and is under a 90 day repair warranty from the logic board, screen, and battery they replaced. If it is a hardware problem do you think apple will let me trade it in because I am starting to think I have a lemon. :mad:

    Anyways first post after reading MacRumors for several years. Thanks for any help! You are the masters :D
     
  2. Cristian .b macrumors member

    Joined:
    Aug 16, 2013
    Location:
    Apple walled garden
    #2
    I would recommend to take it to an Apple Store for repair. :)
     
  3. GoCubsGo macrumors Nehalem

    GoCubsGo

    Joined:
    Feb 19, 2005
    #3
    That is very odd. Just curious, did you try and install again? I would walk it into an Apple store if you can though. I would say it's a failing GPU but installing a new OS shouldn't cause the GPU to fail.
     
  4. divergentnate thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Oct 22, 2013
    #4
    Dang thats what I was afraid of... a failing gpu. :(

    Its strange that it stops for about the first thirty minutes after a restart then comes right back. Guess I need to make another trip to the apple store :confused:
     

Share This Page