Notification Center - Weather Widget Incorrect

Discussion in 'OS X Yosemite (10.10)' started by A4orce84, Oct 22, 2014.

  1. A4orce84, Oct 22, 2014
    Last edited: Oct 22, 2014

    A4orce84 macrumors 6502

    Joined:
    Apr 17, 2012
    #1
    Hello Everyone,

    I recently upgraded Yosemite when I was on vacation (in another city, we will call this City#1), and now that I am back in my home city...I don't see a way to update the weather widget to default to my home city (City#2).

    I can add City#2 in ADDITION to City#1, but I don't see how to remove City#1 specifically. I've tried to remove the widget and re-add it, but it still lists City#1 which is incorrect.

    Screenshot:
    [​IMG]

    Can anyone assist me on removing or updating this? Thanks.


    --Asif
     
  2. Wheelie4 macrumors regular

    Wheelie4

    Joined:
    Jun 6, 2007
    Location:
    NC, USA
    #2
    Try going to system preferences >security and privacy >privacy tab and uncheck the weather option for location services and that should allow you to input just your own address for weather. Hopefully that will fix you up.
     

    Attached Files:

  3. A4orce84 thread starter macrumors 6502

    Joined:
    Apr 17, 2012
    #3
    That did it, thanks sir! =)

    I know have the correct weather for my home city!


    --Asif
     
  4. Wheelie4 macrumors regular

    Wheelie4

    Joined:
    Jun 6, 2007
    Location:
    NC, USA
  5. lo100469 macrumors member

    Joined:
    Sep 26, 2013
    Location:
    Brussels
    #5
    location update

    Hi,

    i have similar issues with the weather widget, the location does not get updated even if location services are on for weather.
    the only way to force the update is to turn locations services off, then on.

    Any idea?

    Laurent
     
  6. theSeb macrumors 604

    theSeb

    Joined:
    Aug 10, 2010
    Location:
    Poole, England
    #6
    Turn the location services off and then on to fix the issue.

    :D
     
  7. lo100469 macrumors member

    Joined:
    Sep 26, 2013
    Location:
    Brussels
    #7
    Hi,

    I did that (turning off and on), but it works only once.
    I have to do it every time I change location....

    Thanks anyway...
     
  8. Wheelie4 macrumors regular

    Wheelie4

    Joined:
    Jun 6, 2007
    Location:
    NC, USA
  9. lo100469 macrumors member

    Joined:
    Sep 26, 2013
    Location:
    Brussels
    #9
    yes i do have wifi enabled, i move all the time so every day i need to turn location services off and on to get the location right in weather...

    i have not found a fix yet....
     
  10. micrors4racer macrumors 6502

    Joined:
    Apr 19, 2012
    #10
    Anyone find a fix for this, or is it a bug affecting only some systems?

    My weather widget also does not automatically switch to a new location unless i turn off location services then turn it back on.
     
  11. Kensai macrumors member

    Kensai

    Joined:
    Jun 3, 2010
    #11
    Still no fix. Let's hope it is in v10.10.3 of Yosemite... :rolleyes:
     

Share This Page