Now have 2 aperture icons

Discussion in 'Digital Photography' started by MiniD3, Oct 24, 2013.

  1. MiniD3 macrumors 6502a

    MiniD3

    Joined:
    Mar 9, 2013
    Location:
    Australia
    #1
    Hi guys
    Did the X upgrades and now have 2 Aperture icons

    Opened each one but they appear to be the same program

    Did the upgrade just create another icon that I need to delete?
    Or do I have to uninstall a program?
    ....Gary
     
  2. Team Timm macrumors regular

    Joined:
    May 17, 2012
    Location:
    FL
    #2
    Same thing happened to me last night but one was the 3.4 and the other was the 3.5. Both opened fine so I trashed the 3.4 version and all is good so far.
     
  3. MiniD3 thread starter macrumors 6502a

    MiniD3

    Joined:
    Mar 9, 2013
    Location:
    Australia
    #3
    both of mine are 3.5?

    Now you have me thinking
    will double check, back soon

    Yes, both are 3.5?
     
  4. Team Timm macrumors regular

    Joined:
    May 17, 2012
    Location:
    FL
    #4
    Yeah I'm not sure what's going on, I would just remove one if they are both working and both are 3.5, after a proper backup. The worst thing you will need to do is reinstall from App Store..
     
  5. MiniD3 thread starter macrumors 6502a

    MiniD3

    Joined:
    Mar 9, 2013
    Location:
    Australia
    #5
    Will leave this post o/night,

    See if any others had the same problem
    ....Gary
     
  6. Laird Knox macrumors 68000

    Joined:
    Jun 18, 2010
    #6
    Check the info as see if they both point to the same place.
     
  7. MiniD3 thread starter macrumors 6502a

    MiniD3

    Joined:
    Mar 9, 2013
    Location:
    Australia
    #7
    Thanks Guys, has fixed itself overnight!

    Don't know how that happened but all good now
    Regards,
    Gary
     

Share This Page