O2 Problems?

Discussion in 'iPhone' started by m477h3w, Mar 4, 2009.

  1. m477h3w macrumors 6502

    Joined:
    Nov 9, 2007
    Location:
    Bristol, UK
    #1
    Anyone else having signal issues atm with O2 in the UK? Facebook wont load and I just tried to check the weather and it said 'Could not activate cellular data network'. :mad:
     
  2. Red Bull macrumors member

    Red Bull

    Joined:
    Jan 16, 2008
    Location:
    Darlington, UK
    #2
    Yeah, I think a lot of users are getting it at the moment. There's a thread on the O2 Forums at this link.
     
  3. m477h3w thread starter macrumors 6502

    Joined:
    Nov 9, 2007
    Location:
    Bristol, UK
  4. ppc750fx macrumors 65816

    Joined:
    Aug 20, 2008
    #4
    No issues for me.

    Semi-OT: Don't use O2's DNS servers. They suck horribly. Use 4.2.2.1-4.2.2.6 instead. The latency's a bit better, and they don't randomly stop responding like O2's are prone to do.
     
  5. sparkyms macrumors 65816

    Joined:
    Feb 22, 2007
    Location:
    Southampton UK
  6. The Phazer macrumors 68030

    Joined:
    Oct 31, 2007
    Location:
    London, UK
    #6
    Yeah, I didn't think there was any way to change the DNS server. I agree it's awful on O2...

    Phazer
     

Share This Page