O2 Tethering Disappeared

Discussion in 'iPhone' started by davidjearly, Jun 11, 2009.

  1. davidjearly macrumors 68020

    davidjearly

    Joined:
    Sep 21, 2006
    Location:
    Glasgow, Scotland
    #1
    Hi,

    I'm on 3.0 GM, and had tethering + mms working fine.

    Then, I tried to connect to tethering on a Windows laptop at work by connecting the iPhone via USB and the tethering option has now completely disappeared from the iPhone settings menu.

    Any ideas?
     
  2. thefunkymunky macrumors 65816

    Joined:
    Feb 24, 2005
    Location:
    London
    #2
    Are you using v4.0 or the hacked v5.0 carrier file?
     
  3. davidjearly thread starter macrumors 68020

    davidjearly

    Joined:
    Sep 21, 2006
    Location:
    Glasgow, Scotland
    #3
    I unzipped the file and checked the version.plist which says 5.0.
     
  4. thefunkymunky macrumors 65816

    Joined:
    Feb 24, 2005
    Location:
    London
    #4
    Have a looksee here. Some people experiencing the loss of MMS with the 5.0 carrier file even though it was there before.
     
  5. davidjearly thread starter macrumors 68020

    davidjearly

    Joined:
    Sep 21, 2006
    Location:
    Glasgow, Scotland
    #5
    Yeah, MMS is working fine. It's just tethering that has disappeared.
     
  6. thefunkymunky macrumors 65816

    Joined:
    Feb 24, 2005
    Location:
    London
    #6
    Just thought it might help as its obviously something connected with the v5.0 carrier file.
     
  7. OLIVERJONES macrumors newbie

    Joined:
    Jun 11, 2009
    Location:
    Scotland (Bad Weather And Signal)
    #7
    Fix. + Help.

    Hi People

    i am new at this so please go easy,
    i updated to the 3.0 GM firmwire on monday and have MMS working 100% but juts after that tethering option was lost in my settings i am using the 4.0 O2 UK Carrier file, does anybody know why tethering is gone and/or how to get it back? (i am using iTunes 8.2)? i have some settings down below for PAYANDGO o2 users to get mms working (if its not been done already) :-

    [​IMG]

    [​IMG]

    PLEASE CAN SOMEONE HELP ME GET TETHERING BACK IN MY SETTINGS AS I AM TRAVELING IN A WEEK THANK IN ADVANCE. Here is some info:-

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    Thanks.
     
  8. spikescot2005 macrumors member

    Joined:
    Oct 23, 2008
    Location:
    Scotland, Glasgow
    #8
    The same has happened to me. It was there when I installed 3.0 GM but today it has vanished. I am using the 4.0 o2 carrier file.

    Any ideas how to fix this?
     
  9. marra2 macrumors regular

    marra2

    Joined:
    Sep 20, 2008
    Location:
    york england
    #9
    it should return on weds when the official 3.0 comes out !
     

Share This Page