Oblivion crashed on me three times tonight!

Discussion in 'Console Games' started by Taustin Powers, Jan 26, 2009.

  1. Taustin Powers macrumors regular

    Joined:
    Apr 5, 2005
    #1
    PS3 version that is.

    Never used to have problems with it before, and I've put quite a few hours into it already. Maybe it doesn't like the current firmware version?

    :mad:
     
  2. sikkinixx macrumors 68020

    sikkinixx

    Joined:
    Jul 10, 2005
    Location:
    Rocketing through the sky!
    #2
    It's telling you to buy the PC version for the phantasmagoric add ons.




    but really, my buddy said his went FUBAR on him not a few days ago. Maybe try deleting the install off the HDD and reinstalling?
     
  3. Taustin Powers thread starter macrumors regular

    Joined:
    Apr 5, 2005
    #3
    Maybe so. That's not gonna mess up my games saves, is it?
     
  4. JackAxe macrumors 68000

    JackAxe

    Joined:
    Jul 6, 2004
    Location:
    In a cup of orange juice.
    #4
    It would have to crash during a save and if that happened, it would only corrupt that instance -- unless you're really unlucky. :eek:

    Here. I can post more 'heres' if you want. :eek:
     
  5. Taustin Powers thread starter macrumors regular

    Joined:
    Apr 5, 2005
    #5
    No, I meant if the reinstalling of the game data would mess with the saves...

    And thanks for the "here", but I do my gaming on the couch, exclusively. :)
     
  6. sikkinixx macrumors 68020

    sikkinixx

    Joined:
    Jul 10, 2005
    Location:
    Rocketing through the sky!
    #6
    Plug it into the TV. It looks just as purdy ;)


    Back up your saved game files onto a USB stick or something. You should do that anyway, every little while because if the HDD screws up, you lose it all (happened to me 25 hours into Yakuza :( )
     
  7. JackAxe macrumors 68000

    JackAxe

    Joined:
    Jul 6, 2004
    Location:
    In a cup of orange juice.
    #7
    Oh. :eek:

    There's nothing stopping you from plugging a PC into a TV. As sikkinixx said, it will look just as purdy, but with a mid range PC, even purdier with a higher frame rate. Then you can continue to be casual and laid back while pursuing your hardcore gaming ventures. :)
     
  8. Taustin Powers thread starter macrumors regular

    Joined:
    Apr 5, 2005
    #8
    Look guys, I do work & internet on my Mac Pro, which is located at my desk. I play games on my PS3 which is near my TV. I'm perfectly happy with that situation, and I will not change it just because stupid Oblivion has decided to go glitchy on me. ;)
     
  9. JackAxe macrumors 68000

    JackAxe

    Joined:
    Jul 6, 2004
    Location:
    In a cup of orange juice.
    #9
    No, we can't leave you alone. Have you considered putting your MacPro on a cart? :D
     
  10. Taustin Powers thread starter macrumors regular

    Joined:
    Apr 5, 2005
    #10
    I wish I still had my skateboard... :(

    Maybe I can tape the Mac Pro to my cat and then just use treats to have him follow me around.
     
  11. JackAxe macrumors 68000

    JackAxe

    Joined:
    Jul 6, 2004
    Location:
    In a cup of orange juice.
    #11
    I bought a skateboard in 2005. I've rarely used it. It was fun to piece one together again. I even bought some good protective gear. I can hardly stand on it, where as I had skated from elementary school up until I was almost twenty.

    Now days I'm a poser. Oo

    If your MacPro ways as much as my dead G5, I'm sure you'd kill it. :eek:
     
  12. Tokiopop macrumors 68000

    Tokiopop

    Joined:
    Dec 6, 2008
    Location:
    West Yorkshire, UK
    #12
    Mine is working perfectly fine. Perhaps it's the disk, bit dirty/scratched? I know that's why some of my PS2 games aren't working on my 60GB PS3.
     

Share This Page