odd Firefox Flash sound issue

Discussion in 'Mac Apps and Mac App Store' started by vniow, Apr 16, 2007.

  1. vniow macrumors G4

    Joined:
    Jul 18, 2002
    Location:
    I accidentally my whole location.
    #1
    So I just bought an M-Audio Transit and until I get my 7.1 system shipped, I tested it out through the analogue output. Everything works fine except for Flash in Firefox, there's no sound whatsoever. Safari works fine but Firefox doesn't for some reason. Anyone have any idea on how to fix this?


    Thanx,

    -Ani
     
  2. Nall macrumors regular

    Joined:
    Aug 15, 2003
    #2
    What version of the Flash Player are you using? One of the fixes in 9.0.20.0 related to the Flash Player related to the Flash Player not outputting audio when certain (primarily audio-centric) applications changed the system audio settings.

    See http://www.adobe.com/cfusion/knowledgebase/index.cfm?id=41f8f08d for info
     
  3. vniow thread starter macrumors G4

    Joined:
    Jul 18, 2002
    Location:
    I accidentally my whole location.
    #3
    Installing the latest seemed to do the trick. Thanx. :)
     
  4. solvs macrumors 603

    solvs

    Joined:
    Jun 25, 2002
    Location:
    LaLaLand, CA
    #4
    There was some weird issue with this awhile ago. Opening up GarageBand and doing something seemed to fix it. Sorry I don't remember the specifics, but I Googled it, and it came up with a simple fix that was something like that.
     

Share This Page