Odd problem with internet

Discussion in 'macOS' started by swither, Sep 7, 2007.

  1. swither macrumors newbie

    Joined:
    Jun 13, 2007
    #1
    I have a strange problem: It seems i can't access some sites, around 20 % of all sites and i have no idea why. I can access them on other computers in my network (including my iphone) so it has somethign to do with my macbook. First i thought it was something with safari but the same sites cannot be accessed with firefox.

    Anyone that knows anything about this problem?

    Swither
     
  2. The Stig macrumors 6502a

    The Stig

    Joined:
    Nov 4, 2006
    Location:
    On the track
  3. swither thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Jun 13, 2007
    #3

    already off :/
     
  4. The Stig macrumors 6502a

    The Stig

    Joined:
    Nov 4, 2006
    Location:
    On the track
    #4
    reinstall the OS... sorry, that is the only thing I can think of right now :(

    The Stig
     
  5. PlaceofDis macrumors Core

    Joined:
    Jan 6, 2004
    #5
    try deleting your cache and prefs. and 'reset' safari.
     
  6. The Stig macrumors 6502a

    The Stig

    Joined:
    Nov 4, 2006
    Location:
    On the track
    #6
    Remember he said Firefox didn't work either. Reseting safari won't change that.

    TS
     
  7. paulbaker macrumors regular

    Joined:
    May 4, 2007
    #7
    I don't know if I have had that problem specifically, but

    at home my wife has a powerbook, I got a newer macbook, and my kids have a mini and emac...

    sometimes thier wireless signal is great and pages load quickly while my signal will drop and or it takes forever for a page to load, not all the time, but it can be annoying
     

Share This Page