Office 2008 for Mac: major problem

Discussion in 'Mac Basics and Help' started by mgpg89, Nov 3, 2008.

  1. mgpg89 macrumors 6502a

    mgpg89

    Joined:
    Aug 31, 2008
    Location:
    Belgium
    #1
    I just installed Office '08 for Mac on my new MBP, along with all the updates available.

    Now, when I try to launch 'Word', this is what happens:

    - Icon bounces on the dock until it's loaded
    - Microsoft Office 2008 configuration assistent starts
    - Word icon disappears
    - The configuration assistent asks me if I want to participate in some program, I click no.
    - I click finish.
    - The updater starts ... no updates to install, click Finish.
    - I launch Word ...
    - and then this process repeats itself all over ...

    It's driving me crazy.
    Does anyone know what the hell is going on?
     
  2. gusious macrumors 65816

    gusious

    Joined:
    Dec 2, 2007
    Location:
    Greece
    #2
    I have no idea. Maybe if you participate in that program? I know this shouldn't happen but who knows...
     
  3. jackiecanev2 macrumors 65816

    jackiecanev2

    Joined:
    Jul 6, 2007
    #3
    Wirelessly posted (iPhone: Mozilla/5.0 (iPhone; U; CPU iPhone OS 2_1 like Mac OS X; en-us) AppleWebKit/525.18.1 (KHTML, like Gecko) Version/3.1.1 Mobile/5F136 Safari/525.20)

    mine did that too. I couldn't get it to work for the life of me and had to downgrade back to 1.0...
     
  4. Lurchdubious macrumors 65816

    Lurchdubious

    Joined:
    Oct 15, 2008
    Location:
    Texas
    #4
    That's weird. Mine works flawlessly ...so far.
     
  5. mgpg89 thread starter macrumors 6502a

    mgpg89

    Joined:
    Aug 31, 2008
    Location:
    Belgium
    #5
    What frustrates me most, is that I just try to install a 'pirated' copy on the family iMac and that worked. (not actually using that, just to see if the software was the problem or if my Mac was)
    The legitimate version I bought doesn't.


    Does Microsoft want me to steal their stuff?
     
  6. dukebound85 macrumors P6

    dukebound85

    Joined:
    Jul 17, 2005
    Location:
    5045 feet above sea level
    #6
    Maybe you already have as this issue is pretty common with invalid serials.... Lol you even admit to installing a pirated copy. I'm willing to bet you are using a pirated copy as why would you install it (a pirated copy) on your families imac when you HAVE THE RETAIL DISC right there.....

    http://blog.entourage.mvps.org/2008/05/office_2008_sp1_install_causes_setup_assistant_to_loop.html

     

Share This Page