Office for Mac problems

Discussion in 'Mac Basics and Help' started by Bulldog VII, May 24, 2008.

  1. Bulldog VII macrumors 6502

    Bulldog VII

    Joined:
    Jul 10, 2007
    Location:
    London
    #1
    Hi All

    I have recently brought the windows/power point/excel for my imac & I have a quick question.

    The far right hand side 'send' button doesn't work when I use the Microsoft programs (Apart from the obvious answer that it's not as good!!) Anyone have any ideas how I can get it to work

    Thanks

    Phil
     
  2. Sky Blue Guest

    Sky Blue

    Joined:
    Jan 8, 2005
  3. merl1n macrumors 65816

    merl1n

    Joined:
    Mar 30, 2008
    Location:
    New Jersey, USA
    #3
    I think maybe he is referring to Office 2008 for the Mac, but I could be wrong.
     
  4. Eraserhead macrumors G4

    Eraserhead

    Joined:
    Nov 3, 2005
    Location:
    UK
    #4
    And Word rather than Windows...
     
  5. speakerwizard macrumors 68000

    speakerwizard

    Joined:
    Aug 8, 2006
    Location:
    London
    #5
    if you put windows on your mac , make sure you installed the drivers off the leopard install disk, this will make all the buttons work fine (and 2 fingers right click on notebooks) if you mean office for mac then go to system prefs and enable right click on mouse or 2 fingers right click for trackpad.
     
  6. Sky Blue Guest

    Sky Blue

    Joined:
    Jan 8, 2005
    #6
    I think you might be right
     
  7. Bulldog VII thread starter macrumors 6502

    Bulldog VII

    Joined:
    Jul 10, 2007
    Location:
    London
    #7
    Sorry

    I didn't make myself clear.

    The problem is on my imac & it's the return button on the right-hand side of the keyboard passed the number pad. (It's the far right hand-side button)

    Yes, you are correct it's the word/excel/power point & entourage system

    Thanks for your help
     
  8. merl1n macrumors 65816

    merl1n

    Joined:
    Mar 30, 2008
    Location:
    New Jersey, USA
    #8
    You mean the "Enter" key don't you?

    This article may help:

    http://support.apple.com/kb/TS1381
     
  9. Sky Blue Guest

    Sky Blue

    Joined:
    Jan 8, 2005
    #9

    So if you're tying in a Word doc and you press Return, it doesn't go to the next line?
     
  10. MacsRgr8 macrumors 604

    MacsRgr8

    Joined:
    Sep 8, 2002
    Location:
    The Netherlands
    #10
    Eh.. if I understand correctly:

    The <ENTER> button far lower right of the keyboard, doesn't allow you to send any Office 2008 (Word / Excel / PowerPoint) document via email..? :confused:
     
  11. varmit macrumors 68000

    varmit

    Joined:
    Aug 5, 2003
    #11
    No, I think the Enter button doesn't work in Word, Excel, PowerPoint to go to the next line. Accidental use of the word "send" in the original post.
     
  12. Bulldog VII thread starter macrumors 6502

    Bulldog VII

    Joined:
    Jul 10, 2007
    Location:
    London
    #12
    Sorry for taking so long to reply but I've been at work :(

    Yes when I press the return/send key nothing happens. It should drop down a line.

    It only effects Entourage when I am sending emails

    It's fine in windows & excel

    Thanks again

    Phil
     
  13. yellow Moderator emeritus

    yellow

    Joined:
    Oct 21, 2003
    Location:
    Portland, OR
    #13
    Word? Not Windows?
     
  14. mogrefy macrumors member

    Joined:
    Apr 12, 2003
    Location:
    San Diego
    #14
    I'm also experiencing this issue...

    I'm composing an email in Entourage 2008 and, if my hand is on the mouse and I want to insert a quick "new line" or "carriage return" by using the 'Enter Key' within the right-hand number pad on my keyboard, it just doesn't do anything.

    The 'Enter Key' on the main keyboard section (next to ") works fine, obviously, or this would be one long smashed post :)
    Also, the number pad enter key works fine in Word 2008, Firefox, etc. Just composing emails in Entourage seems to exhibit this problem.

    Anyone else experiencing this problem and have a workaround?
     

Share This Page