iPhone open ssh on ios7

Discussion in 'Jailbreaks and iOS Hacks' started by lokster, Jul 28, 2014.

  1. lokster macrumors 6502

    lokster

    Joined:
    Feb 7, 2010
    #1
    So i downloaded Flipcontrolcenter
    and also the ssh switch

    but when i try to toggle the ssh switch it just keeps saying off. am i missing something else?
     
  2. navodwickra macrumors 6502

    navodwickra

    Joined:
    Aug 24, 2013
    Location:
    Leeds, UK
    #2
    why do you want to turn it off?
     
  3. lokster thread starter macrumors 6502

    lokster

    Joined:
    Feb 7, 2010
    #3
    i cant turn it on in the first place, haha toggles are normally off. But id like to turn it on and off only when i need to transfer stuff
     
  4. alkalifly macrumors regular

    alkalifly

    Joined:
    Apr 13, 2004
    #4
    Did you actually install the OpenSSH package itself, or just the flip switch toggle? For whatever reason, OpenSSH is NOT a dependency for the toggle, so you can install the toggle without the actual package, in which case the switch will do nothing
     
  5. navodwickra macrumors 6502

    navodwickra

    Joined:
    Aug 24, 2013
    Location:
    Leeds, UK
    #5
    I haven't used toggles to turn it on or off. By default after installing it (Open SSH) you don't really have to do anything.
     
  6. lokster thread starter macrumors 6502

    lokster

    Joined:
    Feb 7, 2010
    #6
    thanks, i also figured it out

    i installed
    flipcontrolcenter
    ssh switch

    but i fogot to install open SSH LOL :rolleyes:
    Anyway its working now, i can turn it on and off whenever :)
     
  7. alkalifly macrumors regular

    alkalifly

    Joined:
    Apr 13, 2004
    #7
    Glad you got it sorted. The ssh switch is kind of a strange one, it seems that OpenSSH should be a dependency for the switch, but it is not. I think just about all of the other flipswitch toggles I have used depend on what they are switching (e.g., installing the f.lux switch forces you to install f.lux if it is not already, same with AdBlocker). There may well be some good reason for the ssh switch to be this way that I'm just not aware of
     

Share This Page